The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2021, 11:40
Sądziłem, że po fali defektyzmu, krytykowania trenera za każdą (jakąkolwiek) decyzję, ogólnego czarnowidztwa i pisania głupot na forum/SB dzisiaj będzie tutaj masowe odszczekiwanie, a tu ...
Nie wiem jak większość populacji, ale ja mam duży szacunek do osób, które się potrafią przynać do pomyłki/błędu...

Deprecjonowanie wszystkiego co się da, nawet jak przekraczamy wszelkie granice absurdu, jest komiczne ...

Yeboah akcja sezonu: wiadomo - fuks, no bo przecież forumowa elita już mu przykleiła łatkę bezmózgiego nieudacznika.

"mecz ślamazarny" > 122km przebiegnięte i dalej ktoś narzeka? Serio?! A ten wysoki pressing przez większość meczu to dlatego, że naszym się nie chciało wracać ma swoją połowę, jak rozumiem?

A w ogóle to przeciwnik przecież taki słaby ... A my kuźwa kupowaliśmy w tym okienku gwiazdy z elity ligi UK i Hiszpani ...

Po przegranej zazwyczaj 10 stron w temacie meczowym, po wygranej zawsze kilka - no bo jak się nawypisywało głupot to teraz nie pasuje chwalić, co nie?

Mam nadzieję, że nasza Góra nie zagląda na forum, bo sam bym tym wszystkim chyba pi....ał przy takim poziomie niektórych komentarzy...

Co do meczu (okiem laika, nie znam się):

Super, że trener nie idzie w zaparte, rotuje składem, reaguje.
Szkoda, że Kliment wypadł w ostatniej chwili - oby na Legię był zdrowy - bo ostatnio to On dawał 75% naszej siły ofensywnej.

Gruszkowski kilka razy fajnie wrzucił, czy się to komu podoba czy nie. Starał się za dwóch. Jak chłopak trochę ostudzi głowę to IMHO możemy mieć z niego pożytek.
Za tydzień w meczu z L zobaczymy czy to był jednorazowy wyskok czy raczej to już faktycznie "zażarło" - OBY!!!
Na dzisiaj: DZIĘKI dla zespołu za wreszcie uśmiech na twarzy po (i w trakcie!) meczu.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2021, 12:06
tomytom napisał(a):Wyświetl post
Sądziłem, że po fali defektyzmu, krytykowania trenera za każdą (jakąkolwiek) decyzję, ogólnego czarnowidztwa i pisania głupot na forum/SB dzisiaj będzie tutaj masowe odszczekiwanie, a tu ...
Nie wiem jak większość populacji, ale ja mam duży szacunek do osób, które się potrafią przynać do pomyłki/błędu...
Wygraliśmy z najsłabszą drużyną na tym etapie rozgrywek. Bardzo się z tego cieszę, ale to niewiele mówi o progresie lub jego braku. Kolejne mecze powiedzą nam więcej o naszej drużynie, też oczywiście tylko w tym momencie. Praca Guli dopiero się zaczęła i chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę, że to początek drogi. Celem jest lepsza Wisła w następnej rundzie i jeszcze lepsza w kolejnym sezonie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów