The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2021, 18:41
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Za to długi Wisły pokryjesz ty ze swojej kasy? Jak będziemy mieli 0 długów będziesz mógł swoje mądrości sprzedawać. Tak, część młodych gra dlatego że bez zarobku na nich na lata pogrążymy się w przeciętności. Aby byli coś warci muszą się ogrywać, a to niestety jest za cenę błędów. Tak to działa.

btw
Wujek Cupiał już od dawna nie jest naszym sponsorem.
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że na razie pieniądze za nich to pobożne życzenia, a nie nasza polisa ubezpieczeniowa na przyszłość? Pożyjemy, zobaczymy jak będzie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2021, 18:52
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że na razie pieniądze za nich to pobożne życzenia, a nie nasza polisa ubezpieczeniowa na przyszłość? Pożyjemy, zobaczymy jak będzie.
Jestem o to spokojny i wiem że to zadziała, ale na razie polecam niektórym trochę cierpliwości

Innej drogi nie ma. Próbowaliśmy tzw "ucieczkę do przodu" i walkę o puchary. Skończyło się jeszcze zwiększeniem długów i brak tych pucharów po 0-2 z Zabrzem. Tylko "produkując" i "szlifując" młodych wejdziemy do czołówki naszej ligi. Chyba że Ty wciąż liczyć jak Markus na bogatego sponsora jak Cupiał kiedyś.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów