|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
- Ta taśmowa fucha w hipermarketach pozwoliła mi się ustawić na resztę życia. Teraz wykonuję spokojną działalność JDG bez zatrudniania ludzi, bez obciążeń pracowniczych, bez wielotygodniowych wyjazdów z domu. W życiu są też pewne inne, ważniejsze rzeczy niż nieustanne trzepanie kasy. Liczę świetnie. Czasami jest lepiej, czasami gorzej (np. covid mi zabrał sporo zysków) więc nie będę z tobą wchodził w bezprzedmiotową dyskusję. Nie pamiętam wątku o płytkach na trybunie - widocznie mnie nie zainteresowałeś. Możemy wrócić do tematu i unikać w tym wątku odniesień politycznych? Tudzież chamstwa i bucówy w twoim wykonaniu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
i lubisz daniny dla jarka dawac, czytaj: byc okradanym na kazdym kroku. Oczywiscie tez jestem za powrotem do watku.Ile kasy z tego dealu bedziemy miec. Ps: byla sytuacja, ze zle plytki polozyli pod jedna z trybun na pietrze i trza bylo wszystko rwac. Jak nie pamietasz to trudno, wazne ze ja pamietam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ile to lat temu było? 10? A ty ciągle o mnie myślisz? No, ale wiesz skoro mam 60 lat to musisz sobie znaleźć inny obiekt. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
oj framat, framat, po tym jak RAZ słusznie zauważyłeś, że graliśmy chodzonego w wygranym meczu ze Stalą 0-6 pomyślałem, że jednak możesz mieć mózg tylko boisz się go używać, tak teraz wracamy do punktu wyjścia.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.06.2021 o godz. 23:07.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|