|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Bardziej niż to, że byliśmy taktycznie i technicznie słabsi na tle jednego z obecnie najsilniejszych klubów w lidze martwi mnie to, że wyraźnie ustępowaliśmy fizycznie pod praktycznie każdym względem. A to już mniej świadczy o jakości piłkarzy, a bardziej o jakości pracy trenera w okresie przygotowawczym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Po jajeczku ważniejszy niż punkty był pretekst do wywalenia Hyballi. Żeby można było mówić o owocach i takie tam. Więc w 8 kolejnych meczach zdobyliśmy 2 punkty. 0,25 na mecz. Więc nie opowiadaj, że nie wyszło. Po prostu władza zadecydowała że wyniki są mniej istotne niż "rodzinna atmosfera" "szacunek do legend" i "nieobrażanie zawodników". Teraz jest kulturalnie, rodzinnie tylko nikomu się grać nie chce... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Musimy zdać sobie sprawę na jakim etapie budowy jesteśmy - by Adrian Gula
Etap wygląda na taki jakby trener ledwo co przyszedł do kompletnie rozbitego spadkowicza i miał 3 dni na ustawienie ich z Rakowem. 4 strzały w tym cały 1 celny meczu vs 23/9 rakowa, który nawet nie wyszedł z największymi gwiazdami |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale wg zapowiedzi Adrianek miał być poważnym trenerem z lepszej ligi, którego chciała Legii, a Skvarka, Savić czy Hanousek mieli być gwiazdami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hanousek jest pozyczony tylko na szczscie.
A ze Skvarka w 11 to jest sabotaz. Fenandes bez zgrania jest lepszy od Kliementa. Po prostu nie mozna zagrac gorzej Zaczynaja sie mile wspominki nieudacznika Hyballi |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytuj cytuj. Jedyne co pisałem, że to dobry trener, którego możemy mieć niejako po znajomości. Jest wielu lepszych nawet w ekstraklasie, ale niestety mają ważne kontrakty w innych klubach. Nigdy nie byłem fanem opcji zagranicznej, bo to z reguły mniejszy lub większy kot w worku, z reguły za większe pieniądze. Patrząc na polski rynek trenerski to Brzęczek jest prawdopodobnie zaraz po Nawałce najbardziej ekskluzywnym nazwiskiem na bezrobociu. W kadrze wynikowo nie zawiódł (chociaż styl pozostawiał wiele do zyczenia), w Płocku zrobił wynik ponad stan. Stosunkowo niestary trener z dobrym warsztatem i dużym jak na polskie warunki doświadczeniem. Z minusów to zachowawczy styl gry i nieradzenie sobie z mediami (chociaż wątpię, aby w Wiśle poczuł choćby ćwierć presji tego co w kadrze). Nie jest to żadna laurka, po prostu patrzę na fakty, a Ty podchodzisz intuicyjno-emocjonalnie. Ok twoje prawo, ale przyjmij do wiadomości, że nie każdy musi podzielać Twoje zdanie.
Oczywiście, że wolałbym Papszuna, Skorzę, Fornalika czy Magierę ale to jest dla nas sci-fi. Ciekawym ruchem mógłby być Ojrzyński, na pewno taki wybór byłby Drozd aproved.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 08.02.2022 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gula powinien dostać bilet w jedną strone do trenczyna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Już w ten weekend trener zamknie Ci usta. Zobaczysz.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio zaniemówiłem po meczu ze Śląskiem u siebie...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chciałbym aby tak było,chociaż tak jak On często mówi wierzę,ja mówię nie wierzę,ale trzymam za to co napisałeś kciuki w przeciwnym razie liczę ,że otworzysz swoje
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ze jak bo nie rozumiem
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 12.02.2022 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wezcie tego czeskiego maga bo to jest wstyd i hańba !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko ze z Brzeczkiem jest taki problem, że mając w kadrze naprawdę niezłych piłkarzy grali taka pyte że aż się nie chciało na to patrzyć. Ok napewno rola selekcjonera go przerosła bo moim zdaniem sobie nie poradził. W Płocku zrobił wynik ponad stan ok, ale poza tym bez osiągnięć. I sprawa kluczowa i moim zdaniem mocno toksyczna- koneksje rodzinne. A Kuba nie ma jajec żeby âjakby coâ tak jak nie miał jajec aby publicznie w wywiadzie przyznać: tak wyjebalem Hyballe za co stanowski mu cisnoł. Moim zdaniem temat Brzeczka w Wiśle lepiej jakby nie istniał dla dobra klubu i nas kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A czego wy oczekujecie od trenera kadry, który widzi piłkarzy pare razy w roku na tydzień. Każdy uczy sie innego stylu w swoich zespołach itp. Wyniki kadry to większość motywacja zawodników, umiejętności wyniesione z klubu i jedynie co trener może zrobić to przeczytać przeciwnika.
Rozliczajmy trenerów z pracy w klubach bo w reprezentacji takiej jak nasza każdy da dupy. Każdy.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wiem może inteligencji, jakiegoś pomysłu sporo trenerów daje radę Brzeczkowi nie szło bo miał ujowych graczy, czy sam jest ujowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale jak Brzęczkowi nie szło?Przecież to byłe jedne z lepszych eliminacji.Traciliśmy bardzo mało bramek .styl był jaki był ,z takiego znany jest Brzęczek.Po nim przyszedł kolejny zagraniczny czarodziej i zjebał na całej linii a bramki naszym pakowało nawet San Marino.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to czytaj uważnie bo napisałem że Brzęczek to nie jest mój wymarzony trener a gdyby było takie ciśnienie na zatrudnienie go w Wiśle jak to kilku userów maluje to byłby zatrudniony po wyjebaniu Hyballi.Jeśli zaś chodzi o reprezentacje to po przemieleniu kandydatur Szewczenków Canavarów i innych czarodziejów postawiono na Czesia.Zobaczymy co osiągnie ale znając jego podejście ci bardziej wyczuleni na piękną ofensywną grę będą rzucać telewizorami przez balkon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
też uważam, że Brzęczek wyniki miał bardzo dobre. Tylko oczy krwawiły od oglądania. No i Lewy płakał, że dostaje mało podań w pole karne
![]()
Ad augusta per angusta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pragmatyzm Brzęczka to dla nas zaleta. Zabawne jak ten temat naturalnie wyewoluował w "Kto za Adriana Gulę?".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2022 o godz. 13:30.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nic go broni - wyniki, taktyka, indywidualny wklad w rozwoj zawodnikow. NIC null. Czy widziecie tu takie posty jak: "Geniusz trenerski trenera Guli" "Gula rozpracował rywali" "Gula rozjechał przeciwnika taktycznie" "Który to raz zaskoczyliśmy ustawieniem przeciwnika" "Gula wproadził zespół na wyższy poziom taktyczny" "Wisła dzięki Guli jest groźna ze SFG" "Gula odkrył nieoszlifowany diament" itp Nic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak tylko że my Brzęczka mogliśmy już mieć po zwolnieniu Hyballi a jednak wybrano inaczej i pewnie to rozwiązanie będzie forsowane.Gdzies w pazdzierniku pisałem że trzeba się będzie nad Gulą zastanowić jak po 20 kolejce będziemy w strefie spadkowej .Na razie jesteśmy nad kreską choć brak jakiejkolwiek poprawy w grze po zimowym obozie martwi.Poczekam jednak jeszcze na to co wydarzy się w lutym.Główny problem po przerwie zimowej to według mnie sprzedaż Aschrafa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie wiem co oni myśleli ściągając Ondraszka, 21 i 19-latka. Jest też druga strona medalu - brak jakiejkolwiek poprawy gry. I nie chodzi tylko o Raków, ale też sparingi. No i chyba źle wyglądamy fizycznie... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|