|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Stwierdzenie, że Kuba ma najlepsze lata za sobą i nie zrobił niczego pozytywnego w meczu z Piastem jest "pojechaniem"? To fakt, a nie opinia. No, ale lepiej lizać się po fi...ach, a wszystko, co polskie jest najlepsze. Rozczaruję cię: nie jest, nie zawsze. Jestem patriotą, ale nie mam klapek na oczach, |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() btw Problem jest bo głównie "nie masz klapek" na oczach gdy chodzi o coś polskiego. Przy cudzoziemszczyźnie staje się ślepy jak przy Hyballi. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znasz mnie, piszesz na podstawie swoich urojeń. Wmówiłeś coś sobie i tym żyjesz. Nie martw się - to można leczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ojkofobie też można leczyć.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ty już zdiagnozowałeś przez klawiaturę. Idźze, idźze bajoku jeden
Dla mnie EOT |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Wystarczy sprawdzić jego posty. Gość jechał po każdym trenerze.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 18.05.2021 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
btw Świeczkę przed kapliczką swojego idola już zapaliłeś dzisiaj?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 18.05.2021 o godz. 10:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Właśnie użyłeś.
Jedynym idolem jakiego posiadam jesteś Ty .Swoją drogą zazdroszczę Ci zero-jedynkowego podejścia do życia . Ale uświadomię Cię. To, że nie jadę z Hyballą nie znaczy, że jestem jego ślepym fanem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Oceniając mnie już oceniłeś 0 1 - skąd założenie że ja tak oceniam WSZYSTKO? Tylko niektóre rzeczy są białe albo czarne. Większość jest szara. Ale nie wszystko jest szare. Tak, Hyballa jest tym "złym" dla mnie, dla ciebie jest Idolem gdzie albo na klęczkach, albo wcale. I nie zaprzeczaj. Wypierała się żaba błota. Btw Jedna świeczka wystarczy dla Idola? Czy może więcej zapalisz. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|