|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mówię o sytuacji jaka jest teraz. W sytuacji Hyballa vs Kuba większość odpuści temu drugiemu. I powiem szczerze ze tez mi się takie zachowanie nie podoba. Nawet jeśli ktoś był nie w porządku to Kuba powinien być ponad tym. Bez względu na to jaka role pełni.
Gdybys jednak zrobił ankietę: czy Kuba powinien się w tej sytuacji wytłumaczyć? Jakoś dziwnie pewien jestem ze byłoby 70 do 30 ze nie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
*) Tak, wiem, że niektórzy nie żyją, chodzi o pokazanie skali. Nie chodzi o złe traktowanie Boguskiego czy Sadloka, aktywnych piłkarzy, tylko o Kmiecika, byłą prawdziwą gwiazdę i wieloletniego trenera/asystenta. Jeśli klub nie szanuje swoich legend, to nie szanuje też siebie. Pytanie brzmi - nie czy Kuba powinien być ponad tym, tylko czy powinien zareagować jako piłkarz czy od razu jako właściciel. Będąc w podwójnej roli, do końca jednak działał jako piłkarz, nie właściciel. Czy - jak na piłkarza - to było smaczne czy niesmaczne? Nie wiem. Mam mieszane uczucia. Ale potępiać go nie będę. Co piszę przy całej swojej rezerwie do obecnego sposobu zarządzania klubem, z bezsensowną, moim zdaniem, strategią prowadzenia klubu faktycznie bez pionu sportowego. Właściwie wszystkie nasze ostatnie błędy, wpadki i katastrofy są ciągle pokłosiem tego, że postanowili kiedyś tam "na chwilę" działać po partyzancku. I do dzisiaj tak ciągną, biorąc piłkarzy z przypadku i trenerów z przypadku. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|