|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja bym chciał wiedzieć kto go wymyślił na naszego trenera? Bo rozumiem że osoba która zaproponowała takiego wariata na trenera poleci razem z nim. A i oczywiście pomysłodawca gadżetów Gegenpressing też. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
No niestety, taka różnca jest - właściel ma wieksze prawa. Bez wzgledu jak to oceniasz. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I wtedy wszyscy się nad tym spuszczali co jasno pokazuje wypuszczenie gadżetów âgegenpressingâ. Teraz nagle z tego co na początku było jego atutem ludzie w klubie robią problem. Czy tylko ja dostrzegam absurd tej sytuacji? Czy tylko mi przeszkadza brak jakiegokolwiek pionu sportowego? Nie oczekuje cudów. Skoro właściciel może więcej to niech po prostu wy.......i tego trenera i nie bawi się w jakieś gierki i dodatkowe dolewanie oliwy do ognia. Żeby była jasność nie uważam Hyballi za Boga trenerki i uważam, że popełnił wiele błędów.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 08.05.2021 o godz. 21:30.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|