|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Stąd wiele zmian. Potem się zorientował, że nie mamy wykonawców i zmiany nie mają sensu. Z drugiej strony oceniając wydarzenia na boisku to niejaki Wieteska, po pierwszym razie, kiedy Forbes wygrał z nim pozycję siłowo, w każdym prawie starciu z Forbesem nie był zainteresowany grą, czy piłką tylko nieustannie przewracał naszego "napastnika". Naliczyłem w drugiej połowie przynajmniej pięć takich "zagrań". Na mój rozumek to Marciniak już po drugim razie powinien był za to dać żółtko, może nie byłoby takiej parodii. A Forbes mógł to wykorzystywać. Chyba jednak to przekraczało jego możliwości... Zagraliśmy o utrzymanie... ... i dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale to nie była wybijanka na oślep, obrona nie znaczyła autobusu w szesnastce, to co napisałeś o Wietesce też mnie drażniło. Co wejście to faul a kartki żadnej. Gdybyśm mieli z przodu gościa który potrafi cokolwiek poza przepychaniem się to można by coś myśleć, ale jak my nie potrafimy strzelić bramki Podbeskidziu, to nie ma co oczekiwać goli z Legią.
Do tych co myślą że Legia nam odpuściła, radzę popatrzyć na zmiany Michniewicza. I kiedy zaczął je robić. Oni chcieli wygrać ale są słabi. Jeżeli w obronie jesteśmy zdecydowani a nie ciapowaci jak w Bielsku czy z Wartą, to nie tak łatwo stworzyć sytuację. Legia miała dziś dwie jedna po rogu Pekharta który przyjął i błyskawicznie oddał strzał ( co z takiej piłki zrobiłby Forbes?), A drugą z głowy w pierwszej połowie po kompromitującym zagraniu Sadloka. Nic więcej. Wyraźnie widać że młodzi dużo bardziej walczą, w ich grze widać determinację. Liczę ze przed dwoma ostatnimi meczami będziemy mieć spokój i zagramy wszystkimi młodymi jakich mamy ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|