|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nie chce sie wcinac w wasza klotnie- ale cos w tym jest - jest duza szansa bardzo przewietrzyc szatnie ze szrotu ...i nie podpisywac umow i placic takiej fortuny takim parodystom jak np Sadlok itp ....dawno nie bylo okienka z taka okazja pozbycia sie tyle badziewie na raz ... no i oczywiscie mam nadieje ze juz tak mega slabi kopacze nie beda pobierac tak wygorowanych wyplat ...przyklad np. tak beznadziejnego pilkarza jak SFG Maciej to przyklad trwonienia pieniedzy , bo koles zaluguje co najwyzej na 1/5 swoich poborow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Serio?
Dzisiaj jeden z tych komentatorów w meczu w Warszawie powiedział, że Basha nie gra, bo Hyballa go nie widzi w składzie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Co robi Maciej "Potrafi uderzyć" Sadlok ?
- zwód na nawinięcie - podanie do tyłu - wywalenie SFG w trybuny Chłopaki z weszło ładnie go podsumowali: https://weszlo.com/2020/09/18/maciej...afisz-uderzyc/ Ego przerośnietę, a umięjętności może w jego prime-time były wystarczające na e-klapę. Teraz w 1ej lidzę byśmy znaleźli 10 lepszych od niego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Klasycznie daje przeciwnikowi co najmniej jedną bramkową akcję w meczu. A co?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ale najbardziej mnie męczy to: Cytat:
Ja wiem, że nigdy nie ma gwarancji, że dany transfer wypali, ale już jakiejś skuteczności "na x transferów 50% wypaliło i sprowadzeni piłkarze byli lepsi, albo chociaż nie gorsi" należałoby od profesjonalnego ekstraklasowego klubu oczekiwać. W końcu każdy profesjonalny, ekstraklasowy klub ma od tego profesjonalny pion sportowy... czekaj... wróć. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie ma potrzeby, żeby trzymać dalej Silvę i Chucę. Nie sądzę, żeby był sens zatrzymywać Boguskiego i Burligę. Do tego zniknie Medved i raczej Błaszczykowski. Sprowadzić przynajmniej minimalnie 3-4 w ich miejsce i tak musimy. Ważne, żeby w miarę udanych. Niekoniecznie na poziomie 3-4 najbardziej zasobnych drużyn ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 01.05.2021 o godz. 21:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|