The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2021, 19:41
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No jak widać. A na końcu trener który stracił panowanie nad zgrają bo sam lubi doalać oliwy do ognia.

wg mnie mleko się już rozlało i nie ma znaczenia kto "winny" i czy "ktokolwiek". Nie ma chemii i jest kwas. A w sporach właściciel - pracownik - wiadomo kto ma racje.

Wg mnie szkoda tracić czasu. Trzeba zegnac Hyballe i liczyć że nowy trener lepiej ułoży współpracę z Kierownictwem/Włscicielami.
To kolega podzieli się pewnym info jak jest naprawdę. Chyba, że nie wiesz. To skończ pieprzyć farmazony. Bo widzę że leki znów po.......iles. Pamiętaj czerwona rano a biała w obiad.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.04.2021, 19:55
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
To kolega podzieli się pewnym info jak jest naprawdę. Chyba, że nie wiesz. To skończ pieprzyć farmazony. Bo widzę że leki znów po.......iles. Pamiętaj czerwona rano a biała w obiad.
Nie jesteśmy kolegami tępy wale. Nie masz nic do napisania poza obrażanie to morda w kubeł.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 29.04.2021, 19:57
Nie jesteśmy kolegami tępy wale. Nie masz nic do napisania poza obrażanie to morda w kubeł.
Który to już raz tępy bucu obracasz kota ogonem Wiesz coś to się podziel, a jak uja wiesz to morda w kubeł
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 20:02
Który to już raz tępy bucu obracasz kota ogonem Wiesz coś to się podziel, a jak uja wiesz to morda w kubeł
Tępy cwelu spaduwa ode mnie. I nie zapomnij wziąć tabletek. Czerwoną rano ,białą na noc.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 29.04.2021, 20:22
Tępy cwelu spaduwa ode mnie. I nie zapomnij wziąć tabletek. Czerwoną rano ,białą na noc.
Za cwela to jak się spotkamy to dostaniesz po ryju. A przechodząc do meritum jeżeli nie masz nic do powiedzenia oprócz bicia piany to mogę ci tylko współczuć
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 29.04.2021 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 20:30
Za cwela to jak się spotkamy to dostaniesz po ryju. A przechodząc do meritum jeżeli nie masz nic do powiedzenia oprócz bicia piany to mogę ci tylko współczuć
Gościu ustalmy fakty:

1. Bez powodu mnie obraziłeś. Ani nie rozmawiałem z tobą ani nic. Dziwne.
2. Coś ci nie stykneło w głowie i przywaliłes sie do mnie. Bo mam inne zdanie? Czy ty chłopie zdrowy jesteś? Z powodu Hyballi sie posrasz i bedziesz walił agresją?
3. Straszysz - no tak brak argumentów... typowe

Powiedz mi - co chciałeś osiągnąć zaczepiając mnie bez powodu i obrażając? Że to uratuje Hyballe czy jak? Nie ja go zatrudniałem i nie ja go bedę zwalniał.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Stary 29.04.2021, 20:45
Gościu ustalmy fakty:

1. Bez powodu mnie obraziłeś. Ani nie rozmawiałem z tobą ani nic. Dziwne.
2. Coś ci nie stykneło w głowie i przywaliłes sie do mnie. Bo mam inne zdanie? Czy ty chłopie zdrowy jesteś? Z powodu Hyballi sie posrasz i bedziesz walił agresją?
3. Straszysz - no tak brak argumentów... typowe

Powiedz mi - co chciałeś osiągnąć zaczepiając mnie bez powodu i obrażając? Że to uratuje Hyballe czy jak? Nie ja go zatrudniałem i nie ja go bedę zwalniał.
Nie przywaliłem się do ciebie z powodu PH, bo generalnie mam to gdzieś kto będzie trenerem no poza Brzeczkiem nie dlatego ze jest mocno ujowy a tylko ujowy. A najważniejsze ze to będzie mocno toksyczny układ. Nie potrafisz zrozumieć, że problem leży w naszych wkładach do koszulek. Przykład Jędrzejczyk- Sadlok spójrz na Jedrzejczyka wali czasem babole w cwelce ALE nie widziałem u niego braku zaangażowania, a Sadlok Pozostawię bez komentarza. Obojętnie kto przyjdzie to bez wy.......enia 80% składu nic z tego nie będzie i za pół roku temat bedzie dalej wałkowany z tym ze Wisła będzie biedniejsza o kilka baniek na odprawy dla trenerów. I znowu będziemy słyszeli dejcie więcej siana. No sorry ja juz nie dam.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów