|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Widzę, że wyrok już został wydany na podstawie dwóch transparentów i wpisu Bashy na Instagramie
Jeżeli Hyballa zostanie zwolniony to potwierdzi, że ten klub jest zarządzany przez totalnych amatorów, którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu- sprawa Buksy, niewypały transferowe, teraz zwolnienie Hyballi. Nie mój cyrk i nie moje małpy, ale szkoda, że zamiast na wzmocnienie prawie 1,5 miliona złotych pójdzie na zapłatę dla trenera i jego sztabu. ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Klub od lat jest zarządzany jak jest, ale akurat zwolnienie Hyballi nie jest żadnym wyznacznikiem/testem. Testem będzie - jeśli nie Hyballa to co w zamian i czy poprawią się wyniki zespołu po zmianach. Więc nie płacz, bo może padło już za dużo o kilka słów i czasu się nie cofnie. A wtedy trzeba reagować. I ta reakcja jest testem. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Bo u nas zawsze się poprawiają po zmianie, zwykle na 3-6 miesięcy, a potem śrubujemy rekordy porażek/meczów bez wygranej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Albo Sobol trener i Brzeczek dyrem sportowym albo Brzeczek trenerem Nasze trio super ludzie, Wisle uratowali i za to im bede wdzieczny po kres ale na zarzadzaniu pionem sportowym sie chu.ja znaja Pokazuja to dobitnie transfery, pokaze tez dobór trenerów jezei Hyballe pogonia po raptem jednej rundzie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jak zaczniemy grać tak jak Płock za czasów Brzęczka to mam płakać? Walczyć o puchary do ostatniej kolejek? Poczekajmy na zmiany. Poczekajmy na ich efekty. Na razie nawet Hyballa nie odszedł. Jak odejdzie, zobaczymy co jest w ofercie, a potem zobaczymy co z tego wyjdzie. btw Tak, ja akurat Brzęczka chętnie u nas zobaczę na ławce trenerskiej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
za soba 1 w miarę udany sezon jako trener. Slownie jeden W Katowicach sie skompromitował na koniec, w Lechii nie pokazał nic ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak jak Hyballa?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania co Cycu
|
|