The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2021, 10:38
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Zmieni się i piłkarze wejdą mu na głowę jak Stolarczykowi czy Skowronkowi, to ja podziękuję jak ma się z nimi spoufalać i traktować jak kolegów, a skończy się jak zawsze.

Trio nie wiedziało kogo zatrudnia? Nie przedzwonili do poprzednich klubów w których pracował zasięgnąć opinii i informacji? To fajnie

Nie wiem kto będzie płacił Hyballi do czerwca 2022 roku 30 tys. euro miesięcznie, bo tyle zarabiał w Dunajskiej Stredzie i u nas ma pewnie podobnie.

Socios daj na następnego trenera na utrzymaniu?
Nie popadajmy w SKRAJNOŚCI - jebanie jak psa piłkarza a danie sobie wchodzic na głowę to jednak różnica. Fornalik, Papszun, Runjaić chyba nie dadzą sobie wejsć na głowę?

Zresztą w sumie, co mi tam. Niech Hyballa robi co chce. I tak już raczej nie spadniemy. Jeśli uważa że takie metody "zamordyzmu" maja "oddzielić" mężczyzn od chłopców to niech tak robi. Ale niech też ponosi odpowiedzialność za wyniki i gre.

Byle do lipca
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.04.2021, 11:36
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie popadajmy w SKRAJNOŚCI - jebanie jak psa piłkarza a danie sobie wchodzic na głowę to jednak różnica. Fornalik, Papszun, Runjaić chyba nie dadzą sobie wejsć na głowę?

Zresztą w sumie, co mi tam. Niech Hyballa robi co chce. I tak już raczej nie spadniemy. Jeśli uważa że takie metody "zamordyzmu" maja "oddzielić" mężczyzn od chłopców to niech tak robi. Ale niech też ponosi odpowiedzialność za wyniki i gre.

Byle do lipca

Jebanie jak psa? Coś Ci się chłopie popieprzyło ...

Lesery robią z igły widły i tutaj to się niektórym udziela. Jest medialna nagonka na Hyballe nic więcej.

Mam nadzieję że trio będzie tak wyrozumiałe jak przy Skowronki...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.04.2021 o godz. 11:48.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 21.04.2021, 11:52
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Byle do lipca
ZARAZ ZARAZ Ogryzku... piszesz, że ktoś robi siarę wskazując na Sadloka, że się skarży a Ty piszesz o "metodach zamordyzmu". No to jak to jest? Wiesz, że Sadlok jest ok, a Hyballa nie?

Ja nie wydaje jednoznacznej opinii, ponieważ bazuje na przeciekach z netu, wiec pytam: wiesz coś KONKRETNIE, rozważania snujemy na konkretach czy na domysłach?

Jak było z tym Mawuatorem>? Zna ktoś DOKŁADNE okoliczności, to pewne, że takie zajście było? Bez konkretów możemy sobie tak pisać do końca świata.

Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.04.2021, 12:09
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post

Jak było z tym Mawuatorem>? Zna ktoś DOKŁADNE okoliczności, to pewne, że takie zajście było? Bez konkretów możemy sobie tak pisać do końca świata.
No właśnie, nikt nie zna tych okoliczności (i to nie tylko "dokładnie" ale nawet z grubsza nie wiadomo co się stało i jakie słowa padły). Obecnie to wszystko się odbywa w sferze plotek i domysłów. Fakty są takie, że drużynie nie idzie więc i tych domysłów jest dużo, jakby im dobrze szło to by się nikt tymi plotkami nie zajmował.

Ile z tego wszystkiego prawdy to nie wiadomo, być może to bzdury. Nie zgodzę się tylko ze stwierdzeniem, że gnojenie zawodnika to coś w porządku: krytyka tak, nawet ostra, ale nie mobbing czy publiczne dewaluowanie. Ale jak mówię: dla mnie na razie to niepotwierdzone domysły nie wiadomo skąd wyjęte.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów