|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Zresztą w sumie, co mi tam. Niech Hyballa robi co chce. I tak już raczej nie spadniemy. Jeśli uważa że takie metody "zamordyzmu" maja "oddzielić" mężczyzn od chłopców to niech tak robi. Ale niech też ponosi odpowiedzialność za wyniki i gre. Byle do lipca ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jebanie jak psa? Coś Ci się chłopie popieprzyło ... Lesery robią z igły widły i tutaj to się niektórym udziela. Jest medialna nagonka na Hyballe nic więcej. Mam nadzieję że trio będzie tak wyrozumiałe jak przy Skowronki...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.04.2021 o godz. 11:48.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Ja nie wydaje jednoznacznej opinii, ponieważ bazuje na przeciekach z netu, wiec pytam: wiesz coś KONKRETNIE, rozważania snujemy na konkretach czy na domysłach? Jak było z tym Mawuatorem>? Zna ktoś DOKŁADNE okoliczności, to pewne, że takie zajście było? Bez konkretów możemy sobie tak pisać do końca świata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ile z tego wszystkiego prawdy to nie wiadomo, być może to bzdury. Nie zgodzę się tylko ze stwierdzeniem, że gnojenie zawodnika to coś w porządku: krytyka tak, nawet ostra, ale nie mobbing czy publiczne dewaluowanie. Ale jak mówię: dla mnie na razie to niepotwierdzone domysły nie wiadomo skąd wyjęte. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|