The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2021, 14:58
Mam jedną uwagę do tych co są bezkrytyczni wobec Hyballi.

Może zamiast a priori twierdzić że piłkarze narzekają na cięzkie treningi jest inna rzecz na którą mogą narzekać? Bo na ciężkie treningi to narzekał niejaki Hall bodajże.

Wg mnie nie to jest główny powód. Główny powód wg mnie to "styl" czy "sposób" traktowania piłkarzy. Coś na pograniczu zamordyzmu/mobbingu. Nie przypadkowo podobno najbardziej w....iło zawodników to jak potraktował w szatni po meczu Mawutora za błędy. Tym podobno bardzo zraził zespół do siebie.

Nie łykam kitów ze bunt jest bo im się nie chce "ciężko trenować". Nie chce się "cieżko trenować" może nam, ludziom pracującym w innych zawodach, mających rodziny. Nie młodym byczkom. I tak muszą siedzieć w klubie, to co za różnica kilka więcej kółek i gierek? Żadna.

Nie jestem psychologiem, ale wiem z doświadczenia że najłatwiej stracić zaufanie podwładnych jeśli się ich osądza niesprawiedliwie albo publicznie wyśmiewa. Myślę że to może być problem Hybalii. Wbrew temu co mówił o sobie jest chyba słaby z psychologii (praktyk) i słaby z kierowania grupą z powodu swojego charakteru.

Myślę ze to jest główny powód kwasów w zespole. I wbrew tym co piszą że głównym winnym jest Sadlok stawiam że to inni piłkarze mają wieksze "problemy" z Hyballą.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów