|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kolego - co za bzdety zamieszczasz. Kim jest Jakub80?
To zwykłe spekulacje, Karcz co napisał, nie podał nazwisk, inny medrek wyspekulował że zna się z Sadlokiem i Burym i JEST! To na pewno ONI! No K.urw.a Holmes jeden z drugim ![]() Karcz pewnie ich zna najlepiej bo najdłużej związani z Wisłą, ale czy akurat oni coś powiedzieli do MEDIÓW? Zgadywanka a nie dowód. btw Ja stawiam na "sprawę" Mawutora jako kluczową - jak Rafkur napisał. Gość stracił szacunek podwładnych. I kto wie czy to nie pierwszy taki jego "wyskok" i o to są kwasy a nie o żadne - "że im się nie chce biegać na treningu"... To już nie czasy Żurawskiego czy Baszczyńskiego i skarg do Cupiała na ciężkie treningi. Czasy sie zmieniły i każdy wie że się ciężko trenuje. Poza tym u nas nie ma gwiazd jak dawniej co mogłyby marudzić.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.04.2021 o godz. 15:20.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
Czy pseudo bunt/demotywacja/skargi do mediów wykluczają, że Hyballa jest też wredny albo zapatrzony w siebie? Albo czy lenistwo Sadloka czy kogokolwiek innego wyklucza, że Peter źle ustawia zespół? Nie ma się co spinać i rzucać na siebie nawzajem. Zapewne masz racje, że jakiś Jakub80 to kiepskie źródło. No ale jakie masz źródło słów, że Hyballa nazwał kogoś zerem? Wszystko plotki od lewa i prawa, ciężko odsiać teraz więc może lepiej po prostu poczekać. Będzie co ma być, ruchów nie spodziewam się przed końcem sezonu i tak więc pewnie będzie jeszcze 100 innych teorii spiskowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trochę ta rozmowa nie ma sensu, bo próby dyskusji są ignorowane albo odpowiada im jak echo: zapierdalać/wypierdalać z gwiazdorami.
Kończąc, ja myślę, że każdy człowiek zasługuje na szacunek, choć formy okazywania go będą zawsze dostosowane do specyfiki środowiska i sytuacji. Na podstawie informacji prasowych i własnej lektury wywiadów, nie jestem pewien, czy trener Hyballa umie okazać szacunek swoim zawodnikom. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiadomix. Na dzień dobry do każdego mówisz "chuju", chyba że zasłużył na "pan". Sztywniutko.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Piszemy o szatni Wisły, a nie ulicy. U każdego trenera na szacunek trzeba sobie zapracować. ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak ma do czynienia z ambitnymi mężczyznami to ci nie będą płakać tylko się zmobilizują żeby mu udowodnić że bredzi. Natomiast płaczliwe panienki będą na złość mamie odmrażać sobie uszy. To jest cała kwestia. Myślę ze do Hyballi mozna porównać Heynena kazdy wie ze jest wybuchowy i nie biadoli tylko chwyta się za jaja i stara sie wyeliminować błedy. A co komu chamstwo przeszkadza? Co to do h... Wersal? Ma jeden z drugim zapieprzac bo zarabia grubą kasę, a nie pieprzyć o szacunku. Starzyńskiemu jakoś chamstwo Hyballi nie przeszkadza, tylko Sadlokowi, delikates pieprzony...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.04.2021 o godz. 20:13.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|