The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2021, 14:46
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem mamy do czynienia z facetami czy panienkami?!

Oczywiście nie pochwalam zachowania naszego trenera... i nazywanie kogokolwiek zerem jest nie stosowne, nawet jakby na to zasłużył...

Ale litości trenują dorośli faceci, a nie dzieci... Powinni to sobie wyjaśnić w ramach drużyny, a nie lecieć na skargę do mediów... Chcesz udowodnić trenerowi i światu, ze nie jesteś zerem to pokaż to na boisku... Gdzie my jesteśmy w przedszkolu?!

Zaraz okaże się, że trener nie będzie mógł powiedzieć zawodnikowi, że gra padlinę...
A kto był na skardze w mediach z piłkarzy. Nazwiska proszę. Którzy to płakali na trenera? Chetnie poczytam.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 20.04.2021, 15:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A kto był na skardze w mediach z piłkarzy. Nazwiska proszę. Którzy to płakali na trenera? Chetnie poczytam.
Proszę: https://twitter.com/Jakub801/status/1383839113128800269
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.04.2021, 15:14
Kolego - co za bzdety zamieszczasz. Kim jest Jakub80?

To zwykłe spekulacje, Karcz co napisał, nie podał nazwisk, inny medrek wyspekulował że zna się z Sadlokiem i Burym i JEST! To na pewno ONI! No K.urw.a Holmes jeden z drugim

Karcz pewnie ich zna najlepiej bo najdłużej związani z Wisłą, ale czy akurat oni coś powiedzieli do MEDIÓW? Zgadywanka a nie dowód.

btw
Ja stawiam na "sprawę" Mawutora jako kluczową - jak Rafkur napisał. Gość stracił szacunek podwładnych. I kto wie czy to nie pierwszy taki jego "wyskok" i o to są kwasy a nie o żadne - "że im się nie chce biegać na treningu"... To już nie czasy Żurawskiego czy Baszczyńskiego i skarg do Cupiała na ciężkie treningi. Czasy sie zmieniły i każdy wie że się ciężko trenuje. Poza tym u nas nie ma gwiazd jak dawniej co mogłyby marudzić.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.04.2021 o godz. 15:20.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 20.04.2021, 15:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Kolego - co za bzdety zamieszczasz. Kim jest Jakub80?

To zwykłe spekulacje, Karcz co napisał, nie podał nazwisk, inny medrek wyspekulował że zna się z Sadlokiem i Burym i JEST! To na pewno ONI! No K.urw.a Holmes jeden z drugim

Karcz pewnie ich zna najlepiej bo najdłużej związani z Wisłą, ale czy akurat oni coś powiedzieli do MEDIÓW? Zgadywanka a nie dowód.

btw
Ja stawiam na "sprawę" Mawutora jako kluczową - jak Rafkur napisał. Gość stracił szacunek podwładnych. I kto wie czy to nie pierwszy taki jego "wyskok" i o to są kwasy a nie o żadne - "że im się nie chce biegać na treningu"... To już nie czasy Żurawskiego czy Baszczyńskiego i skarg do Cupiała na ciężkie treningi. Czasy sie zmieniły i każdy wie że się ciężko trenuje. Poza tym u nas nie ma gwiazd jak dawniej co mogłyby marudzić.
Ja jakoś myślę, że obie strony się mylą. I pewnie obie strony mają trochę racji.

Czy pseudo bunt/demotywacja/skargi do mediów wykluczają, że Hyballa jest też wredny albo zapatrzony w siebie? Albo czy lenistwo Sadloka czy kogokolwiek innego wyklucza, że Peter źle ustawia zespół? Nie ma się co spinać i rzucać na siebie nawzajem. Zapewne masz racje, że jakiś Jakub80 to kiepskie źródło. No ale jakie masz źródło słów, że Hyballa nazwał kogoś zerem? Wszystko plotki od lewa i prawa, ciężko odsiać teraz więc może lepiej po prostu poczekać. Będzie co ma być, ruchów nie spodziewam się przed końcem sezonu i tak więc pewnie będzie jeszcze 100 innych teorii spiskowych.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.04.2021, 19:21
Trochę ta rozmowa nie ma sensu, bo próby dyskusji są ignorowane albo odpowiada im jak echo: zapierdalać/wypierdalać z gwiazdorami.

Kończąc, ja myślę, że każdy człowiek zasługuje na szacunek, choć formy okazywania go będą zawsze dostosowane do specyfiki środowiska i sytuacji. Na podstawie informacji prasowych i własnej lektury wywiadów, nie jestem pewien, czy trener Hyballa umie okazać szacunek swoim zawodnikom.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Stary 20.04.2021, 19:40
czaro napisał(a):Wyświetl post
Na podstawie informacji prasowych i własnej lektury wywiadów, nie jestem pewien, czy trener Hyballa umie okazać szacunek swoim zawodnikom.
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.04.2021, 19:55
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Wiadomix. Na dzień dobry do każdego mówisz "chuju", chyba że zasłużył na "pan". Sztywniutko.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Stary 20.04.2021, 20:24
Wiadomix. Na dzień dobry do każdego mówisz "chuju", chyba że zasłużył na "pan". Sztywniutko.
Widzę, że nie zrozumiałeś kontekstu.

Piszemy o szatni Wisły, a nie ulicy. U każdego trenera na szacunek trzeba sobie zapracować.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.04.2021, 19:56
Trochę ta rozmowa nie ma sensu, bo próby dyskusji są ignorowane albo odpowiada im jak echo: zapierdalać/wypierdalać z gwiazdorami.

Kończąc, ja myślę, że każdy człowiek zasługuje na szacunek, choć formy okazywania go będą zawsze dostosowane do specyfiki środowiska i sytuacji. Na podstawie informacji prasowych i własnej lektury wywiadów, nie jestem pewien, czy trener Hyballa umie okazać szacunek swoim zawodnikom.
Chodzi tylko o to, że nie jest najistotniejszym czy trener powie, jestes zerem, ty drewniaku czy ty tępy kretynie. Jeżeli mówi to adekwatnie, a pierwsza połowa w Bielsku upoważniała go do najwymyślniejszych epitetów.

Jak ma do czynienia z ambitnymi mężczyznami to ci nie będą płakać tylko się zmobilizują żeby mu udowodnić że bredzi. Natomiast płaczliwe panienki będą na złość mamie odmrażać sobie uszy.

To jest cała kwestia.

Myślę ze do Hyballi mozna porównać Heynena kazdy wie ze jest wybuchowy i nie biadoli tylko chwyta się za jaja i stara sie wyeliminować błedy.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Byle tylko szczerości nie pomylić z chamstwem .....Małecki też był szczery do bólu
A co komu chamstwo przeszkadza? Co to do h... Wersal? Ma jeden z drugim zapieprzac bo zarabia grubą kasę, a nie pieprzyć o szacunku. Starzyńskiemu jakoś chamstwo Hyballi nie przeszkadza, tylko Sadlokowi, delikates pieprzony...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.04.2021 o godz. 20:13.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów