Ogryzek napisał(a):

Taaaa toś odleciał. Ładny mi przywódca buntu (Sadlok) co mu sie kończy kontrakt w czerwcu i jakby tak miało być to podpisałby na siebie wyrok...
Graliśmy z jedna z najlepszych drużyn i to w dodatku bez napastnika (Medveda za napastnika nie uważam, szrot że hej).
|
Tak tak odleciałem

za chwilę ląduje

sadlok nadal myśli, że jest rok 2010 gra w chorzowie i prezentuje forme reprezentacyjną i mysli, że jego pozycja jest mocna bo koledzy z canal+ nie powiedzą na niego złego słowa. Mam nadziję, że KUBA się połapie w tym co robi sadlok i kilku zawodników odpierdala, bo zawodnicy w Wisle od kilku lat nauczeni są tylko brać i to najlepiej w terminie, ale podnieść pieniądze z boiska to się już nie chce. Naprawdę polecam przejrzeć na oczy, bo za rok nie spada już tylko JEDNA drużyna....
Wisła to nie jest już drużyna z lat 1998-2010, że mieliśmy zawodników, którzy przewyższali umiejętnościami większość ligi i wystarczyło grać na 60% i mecze się wygrywało. Teraz jak nie zapierdalają wszyscy na 100% to mecze wyglądają jak w Bielsku lub wczoraj. A porównując Raków z roku 2020 i z 2021 to można powiedzieć, że też jest w kryzysie jak próbują nam wmówić niektórzy dziennikarze....