The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ZOLW1449
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2021, 07:32
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Taaaa toś odleciał. Ładny mi przywódca buntu (Sadlok) co mu sie kończy kontrakt w czerwcu i jakby tak miało być to podpisałby na siebie wyrok...

Graliśmy z jedna z najlepszych drużyn i to w dodatku bez napastnika (Medveda za napastnika nie uważam, szrot że hej).
Tak tak odleciałem za chwilę ląduje

sadlok nadal myśli, że jest rok 2010 gra w chorzowie i prezentuje forme reprezentacyjną i mysli, że jego pozycja jest mocna bo koledzy z canal+ nie powiedzą na niego złego słowa. Mam nadziję, że KUBA się połapie w tym co robi sadlok i kilku zawodników odpierdala, bo zawodnicy w Wisle od kilku lat nauczeni są tylko brać i to najlepiej w terminie, ale podnieść pieniądze z boiska to się już nie chce. Naprawdę polecam przejrzeć na oczy, bo za rok nie spada już tylko JEDNA drużyna....

Wisła to nie jest już drużyna z lat 1998-2010, że mieliśmy zawodników, którzy przewyższali umiejętnościami większość ligi i wystarczyło grać na 60% i mecze się wygrywało. Teraz jak nie zapierdalają wszyscy na 100% to mecze wyglądają jak w Bielsku lub wczoraj. A porównując Raków z roku 2020 i z 2021 to można powiedzieć, że też jest w kryzysie jak próbują nam wmówić niektórzy dziennikarze....
Ostatnio edytowane przez ZOLW1449 : 10.04.2021 o godz. 07:37.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów