The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2021, 16:35
Szneka napisał(a):Wyświetl post
co w/g kolegi znaczy zagrają na serio? Qrwa mają płacone, między innymi przez Nas Kibiców za godne reprezentowanie barw a przechodzą obok meczu z bandą chuja.
Że zagrają na tyle na ile potrafią. Nie tak jak dziś..
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.04.2021, 16:48
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Że zagrają na tyle na ile potrafią. Nie tak jak dziś..
tzn mają prawo sobie wybierać w którym meczu grają serio a w którym nie?
Marzy mi się wietrzenie szatni z Sadloka, Burligi, Chuki, JCS Savicia, zakontraktowanie kogoś kto sprawi, że Yeboah albo pokaże, że jest wart gry w Wiśle albo posadzi go na ławie. Kogoś na szpicę, który spowoduje , że będziemy mieli więcej alternatyw w grze z przodu. Sadlok i Burliga mają u nas za ciepłe posadki i już nic więcej nie są w stanie nam zaoferować. Wiem wiem kasa ale...... pomarzyć można
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 05.04.2021, 17:08
O to chodzi co napisałeś na końcu, ale Cupiał to było dawno i już prawie nieprawda.
Chciałoby się żeby zawsze grali na 100%, ale jest jak jest.. zdążyłem się przyzwyczaić.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 05.04.2021, 17:21
Szneka napisał(a):Wyświetl post
zakontraktowanie kogoś kto sprawi, że Yeboah albo pokaże, że jest wart gry w Wiśle albo posadzi go na ławie
Yeboah jest generalnie OK, tylko zachorował na tę samą chorobę, co Sadlok. Wbrew faktom, na podstawie tego, że kiedyś mu "siadł" strzał (wpadł tylko dlatego, że był rykoszet), uwierzył, że potrafi strzelać z dystansu. No, kurde, ostatnie kilka meczów pokazało jak na dłoni, że jednak nie potrafi i najczęściej ma problem, żeby piłka w ogóle doleciała z dwudziestu metrów do bramkarza (w bramkę i tak zwykle nie trafia) - jeśli będzie korzystał z tego, do czego rzeczywiście ma predyspozycje, to jeszcze będą z niego ludzie. Bo ma potencjał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów