|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tzn mają prawo sobie wybierać w którym meczu grają serio a w którym nie?
Marzy mi się wietrzenie szatni z Sadloka, Burligi, Chuki, JCS Savicia, zakontraktowanie kogoś kto sprawi, że Yeboah albo pokaże, że jest wart gry w Wiśle albo posadzi go na ławie. Kogoś na szpicę, który spowoduje , że będziemy mieli więcej alternatyw w grze z przodu. Sadlok i Burliga mają u nas za ciepłe posadki i już nic więcej nie są w stanie nam zaoferować. Wiem wiem kasa ale...... pomarzyć można |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
O to chodzi co napisałeś na końcu, ale Cupiał to było dawno i już prawie nieprawda.
Chciałoby się żeby zawsze grali na 100%, ale jest jak jest.. zdążyłem się przyzwyczaić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Yeboah jest generalnie OK, tylko zachorował na tę samą chorobę, co Sadlok. Wbrew faktom, na podstawie tego, że kiedyś mu "siadł" strzał (wpadł tylko dlatego, że był rykoszet), uwierzył, że potrafi strzelać z dystansu. No, kurde, ostatnie kilka meczów pokazało jak na dłoni, że jednak nie potrafi i najczęściej ma problem, żeby piłka w ogóle doleciała z dwudziestu metrów do bramkarza (w bramkę i tak zwykle nie trafia) - jeśli będzie korzystał z tego, do czego rzeczywiście ma predyspozycje, to jeszcze będą z niego ludzie. Bo ma potencjał.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|