|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oczyszczanie kadry trwa w najlepsze, liczę jeszcze na pozbycie się Buchalika, Chuci i Bashy i można optymistycznie patrzeć w przyszłość.
Liczę na nowego bramkarza, środkowego obrońcę, środkowego pomocnika, skrzydłowego i napastnika. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Już nie odpali
https://transfery.info/aktualnosci/w...y-klubu/145326 Jedna z największych pomyłek jeśli chodzi o napastników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeżeli rzeczywiście Fatos pójdzie do Izraela, to oznacza, że mamy na oku jakiegoś napastnika, bo w tym momencie nie mamy nikogo, kto mógłby dać wartościową zmianę za Forbesa. Medveda widzę bardziej na pozycji nr 10.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ty moze widzisz, ale Hyballa ma inne zdanie na ten temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Przecież piszą, że o krok. A u nas ten ostatni krok jest najtrudniejszy do pokonania. Coś mi się wydaje że Pan Fatos nie będzie jadł kebabów w Izraelu tylko dalej w Krakowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To jest aż niewiarygodne, jak bardzo udało się władzom Wisły oczyścić skład w jednym okienku.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tez chyle czola.
Co prawda jesli zydki spadna to Fatos wroci latem, ale zawsze to kilka miesiecy lzej w kasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a ja sie nie zdziwie jesli tam Fatos sie sprawdzi , wogle nie rozumiem zdziwienia że żydy sie nim zaintersowały , przyszedl do nas z tamtej ligi gdzie ma status bdb pilkarza
juz to kiedys pisalem , my tez wzdychamy za roznymi pilkarzami , ktorzy po odejsciu od nas , w nowych klubach chuja grają ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Jak sie pozbylismy tylu piłkarzy to ciekawe czy jeszcze kogos sprowadzą czy kadra juz jest zamknieta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
szkoda, ze tylko wypozyczony
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patrząc na to że Wisła zdążyła go wypożyczyć na 10 minut przed końcem okienka w Izraelu to należą im się wyłącznie gratulacje.
Zawsze to 1/3 kasy z pozostającego kontraktu zostaje w kasie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ciekawe ile w tym bylo checi samego zarzadu (nie umniejszajac zaslug w wytransferowaniach kopaczy), a ile nowego trenera.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale król parodystów został... Sabotażysta...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Pozbyć się Fatosa w tłusty czwartek?
Majstersztyk |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest sytuacja potrojnego win. Zawodnik bedzie gral i miejmy nadzieje, ze odzyska forme. Jesli zydki sie utrzymaja to mamy z glowy spory bol glowy jesli chodzi o jego wynagrodzenie i fakt, ze sie nie odnalazl w Krakowie. Jesli sie nie utrzymaja to jest szansa, ze latem wroci zawodnik, ktory rozegral kilkanascie meczow i strzelil (oby!) pare bramek.
Na pewno nie bedzie Medveda latem. Oby za Forbesa wplynela korzystna oferta i poszedl w swiat. Moze sie okazac, ze Fatos bedzie "startowo" jedynym naszym doswiadczonym napastnikiem (Sobol mlodym). I niewykluczone, ze dojdzie wtedy tylko jeden solidny snajper, a Fatosa jesli sie nie uda upchnac nigdzie, bedziemy miec dalej na glowie, ale jednak ogranego i w jakims rytmie meczowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oby tam odpalil, moze go jeszcze wykupia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z tym składem osobowym więcej nie osiągniemy
Gramy nieźle, widac że idziemy w dobrym kierunku ale jakości brakuje, np ławka dzisiaj to skandal A defacto z ofensywnych zabrakło tylko Kuby ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
skoro odeszło kilku ludzi, którzy obciążali znacznie nasz budżet, czy jest szansa na zakup napastnika przez duże N?
dzisiejszy mecz pokazał, że bez napastnika nic nie ugramy w lidze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko w swoim czasie panowie. Nie bedzie zadnego napastnika. Na ten moment mamy na kontraktach Forbesa, Medveda a od lipca takze Sobola i byc moze Beqiraja.
Nie gramy o nic w tym roku poza jak najwyzsza pozycja. Spadek nam nie grozi. Skonczy sie sezon, moze uda sie sprzedac Forbesa (oby kur_%(a), moze uda sie opchnac Fatosa albo zostanie w zydowni i wtedy bedzie mozna myslec o szukaniu napastnika. Tymczasem trzeba grac tym co jest i plakac patrzac jak Brown podchodzi do 11. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi sie wydaje, ze trener chcial zbudowac Forbesa bramkami, takze z karnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat z Hyballi po meczu:
Brown Forbes przestrzelił rzut karny. Czy trener już wie, kto następny będzie wykonywał ,,jedenastkęâ? ,,Nie mam pojęcia. To jest pierwszy karny, który przestrzelił Brown Forbes. Nie jestem w stanie teraz powiedzieć, zastanowię się nad tym w przyszłym tygodniuâ â zakończył Peter Hyball ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|