The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2020, 12:21
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem ten wywiad i niestety to tutaj nie przejdzie . Mentalność w tym kraju i w tej lidze się nie zmieni. Widać że jeżeli chlop dostał by transfery plus gości z obecnej kadry co chcą sobą coś prezentować może byśmy wkońcu w przeciągu 3 lat powalczyli o puchary i ruszyło by się coś do przodu. Ale wydaje mi się że chłopa tu nie będzie tak jak mówi poprzednik w maju, a my znów na boisku oglądać będziemy chuce silve batosa boguskiego i będziemy wpłacać pieniądze na opłatę ów wielkich zawodników.
Wisła w tym momencie powinna stawiać na młodych których można w najbliższym czasie sprzedać. Szot z meczu na mecz gra fajniej gdyby nie przepis o młodzieżowych grałby tam pewnie Niepsuj. To samo Plewka chłopak umie zagrać do przodu mam nadzieję że też będziemy na niego stawiać,chciałbym też żeby Hoyo dostał szansę na dłuższe granie no i oczywiście Buksa bo myślę że dziś on by spokojnie te sytuacje wykorzystał.

Czy będzie pięknie czy znów czeka nas strzał w mordę okaze się za parę tygodni
Gramy dwoma młodzieżowcami już jakiś czas, więc skąd wniosek że Szot by nie grał gdyby nie przepis? Mamy dwie szklanki w drużynie (Niepsuj i Burliga), więc nawet trener nie ma dylematu na kogo stawiać.

Ponadto mamy obecnie 3 miejsce w pro junior system, więc skończcie gadać że nie stawiamy na młodych.

Zima to idealny okres by odważniej wprowadzić Hoyo czy Bukse (o ile zostanie). A i trener obiecał że kilku graczy z CLJ zaprosi ma treningi w styczniu.
Nawet jak na kontraktach będą Beqiraj czy Boguski to nie sądzę że będą grali, o ile nie będzie plagi kontuzji w drużynie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów