The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2020, 19:17
Duży dystans. Jestem średnio przekonany o słuszności tego wyboru. Obym się mylił, przy Skowronku jednak moje przeczucie nie zawiodło.

Nie uważam, by jego dokonania były jakieś szczególne. Oby tylko nie okazał się "przepłaconym szrotem" zza granicy.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 02.12.2020, 19:37
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Duży dystans. Jestem średnio przekonany o słuszności tego wyboru. Obym się mylił, przy Skowronku jednak moje przeczucie nie zawiodło.

Nie uważam, by jego dokonania były jakieś szczególne. Oby tylko nie okazał się "przepłaconym szrotem" zza granicy.
Jak Dan Petrescu do nas przychodził to miał gorsze CV trenerskie od niego, a jak daleko zaszedł potem jak odszedł z Wisły?

Właśnie tego się najbardziej obawiam, żeby nie powtórzyła się sytuacja jak z Petrescu, gdzie nie było taryfy ulgowej dla piłkarzy, a Hyballa wyznaje podobne podejście do zawodników, bo wtedy to piłkarze zwolnili trenera.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 02.12.2020 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.04.2021, 14:06

Wiele wskazuję na to, że Wisła Kraków nie zacznie nowego sezonu z tym trenerem. Martwi cisza włodarzy. Brak planu wyjścia z kryzysu. Po raz kolejny kibice są pomijani w dostępie do informacji, a przecież to oni w głównej mierze utrzymali ten klub na powierzchni.

Wujek przyjdzie ? I również, z G.Ó.W.N.A bata nie ukręci.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 19.04.2021, 14:17
Wiele wskazuję na to, że Wisła Kraków nie zacznie nowego sezonu z tym trenerem. Martwi cisza włodarzy. Brak planu wyjścia z kryzysu. Po raz kolejny kibice są pomijani w dostępie do informacji, a przecież to oni w głównej mierze utrzymali ten klub na powierzchni.

Wujek przyjdzie ? I również, z G.Ó.W.N.A bata nie ukręci.
Ale tak swoja droga, to jakiego rodzaju "hałas" od włodarzy byście chcieli zobaczyć? Wielkie deklaracje? Teatralne poparcie trenera? A może w druga stronę komunikat o braku zaufania do niego i przyglądaniu sie sprawie? Nie trzeba przesadnie długo myśleć, żeby zauważyć, że nic takie publiczne pranie brudów czy wielkie gesty by nie dały. Na razie wszystko się opiera na kilku plotkach, głupiej wypowiedzi Sadloka i lawinie domysłów. Niektórzy tutaj po 3 porażkach oczekują 10stronicowego planu naprawczego albo spotkania z trio na dywaniku, żeby się socios tłumaczyli. Jezu.

Utrzymajmy się a potem bawmy się w teorie spiskowe i wielkie hasła.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów