|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
To wszystko prawda, tylko dlaczego skoro było tak dobrze to jest tak źle? Dlaczego nie ma już z nami Kiko, Stolarczyka czy Skowronka? Przypominam że za każdym razem ich zwolnienie spotykało się z ogromną ulgą większości kibiców i sympatyków.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
https://www.transfermarkt.pl/wis%C5%...ie_id/0/plus/1 Niestety w wielu przypadkach przychodziło wyczerpanie materiału ... Liczke wywaliliśmy po takim bilansie: 8-3-1 ? Myślałem, że gorsze wyniki notował :] Najczęściej : Moskal, Smuda, Nawałka.. Kula. Wynika jasno, że następną szansę powinien otrzymać Adaś. W Amice totalnie skompromitował się, co nie znaczy, że u nas średniaka typu górnik byłoby podobnie. Wydaje mi się, że Nawałka sprawdziłby się u nas, szkoda tylko że to SF, skoda, że chyba już nigdy nie zobaczymy go w Wiśle. Czerepuch może sobie Marca analizowac, to czemu nie mogę wspomnieć z sentymentem Nawałkę :] |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|