The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2020, 10:44
Cytat:
W tym meczu cel może być tylko jeden - żeby Frydrych żółtej kartki nie dostał.

Tak ciężko było wydać polecenie złapania żółtej przez Frydrycha w meczu z Wartą Panie Skowronek? Byłby problem z głowy na mecz derbowy, z Legią, z Lechem...
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 26.11.2020, 10:54
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Tak ciężko było wydać polecenie złapania żółtej przez Frydrycha w meczu z Wartą Panie Skowronek? Byłby problem z głowy na mecz derbowy, z Legią, z Lechem...
Nic się nie martw, Skowronek na pewno ma wszystko rozpisane przed sezonem - w którym meczu dany zawodnik łapie żółte kartki.
Skoro trener przed meczem już ustala w której minucie będą zmiany i kto opuści/wejdzie na plac gry to czemu z kartkami miałoby to nie funkcjonować ?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 26.11.2020, 13:35
W sumie z kim lepiej zagrać w optymalnym składzie - z Zagłębiem, gdy zagramy ze słabszym przeciwnikiem i będziemy mieli całkiem realne szanse na punkty, czy z Lechem i Legią, gdzie zdobycz punktowa to na tę chwilę wydaje się abstrakcją?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.11.2020, 14:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
W sumie z kim lepiej zagrać w optymalnym składzie - z Zagłębiem, gdy zagramy ze słabszym przeciwnikiem i będziemy mieli całkiem realne szanse na punkty, czy z Lechem i Legią, gdzie zdobycz punktowa to na tę chwilę wydaje się abstrakcją?
Rozumiem, że mecz 4 grudnia o 20.30 odpuszczamy?
No pewnie, jak Frydrych dostanie 4 kartkę z ZL to rozumiem, że w końcu sąsiadce też należą się mikołajki.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 26.11.2020, 15:31
Wygrana z trójką wymienionych to jednak coś więcej niż tylko 3 pkt.

Rozumiem, że statystycznie ewentualne 4 pkt. (wygrana z Zagłębiem i remis z Lechem) jest lepsze niż "tylko" 3 pkt. w derbach. Dla kibica niekoniecznie
Ostatnio edytowane przez silver03 : 26.11.2020 o godz. 15:51.
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.11.2020, 20:48
Wygrana z trójką wymienionych to jednak coś więcej niż tylko 3 pkt.

Rozumiem, że statystycznie ewentualne 4 pkt. (wygrana z Zagłębiem i remis z Lechem) jest lepsze niż "tylko" 3 pkt. w derbach. Dla kibica niekoniecznie
Serek, o ile dobrze zrozumiałem, starał się zrekonstruować taką pragmatyczną kalkulację co nam się długoterminowo bardziej opłaca, jaką może sobie np. Skowronek rozrysowywać.

Wydaje mi się, że to może się o tyle nie sprawdzić, że po przegranych w kiepskim stylu derbach wqrw może być już tak duży, że może już nie być dla niego żadnego "długoterminowo"

Ja na miejscu Skowronka tez poleciłbym się Frydrychowi wykartkować na Warcie ;p
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 27.11.2020, 15:15
masada napisał(a):Wyświetl post
Serek, o ile dobrze zrozumiałem, starał się zrekonstruować taką pragmatyczną kalkulację co nam się długoterminowo bardziej opłaca, jaką może sobie np. Skowronek rozrysowywać.

Wydaje mi się, że to może się o tyle nie sprawdzić, że po przegranych w kiepskim stylu derbach wqrw może być już tak duży, że może już nie być dla niego żadnego "długoterminowo"

Ja na miejscu Skowronka tez poleciłbym się Frydrychowi wykartkować na Warcie ;p
Dokładnie tak

A już jak ja osobiście podchodzę - jako kibic - chyba wiadomo
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.11.2020, 20:54
Optymalny ma być na Craxe a z Zagłebiem nawet w optymalnym nie liczę na zwycięstwo a jeden punkt przy ewentualnym wykartkowaniu któregoś z naszych mam gdzieś.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów