|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Tak ciężko było wydać polecenie złapania żółtej przez Frydrycha w meczu z Wartą Panie Skowronek? Byłby problem z głowy na mecz derbowy, z Legią, z Lechem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Skoro trener przed meczem już ustala w której minucie będą zmiany i kto opuści/wejdzie na plac gry to czemu z kartkami miałoby to nie funkcjonować ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W sumie z kim lepiej zagrać w optymalnym składzie - z Zagłębiem, gdy zagramy ze słabszym przeciwnikiem i będziemy mieli całkiem realne szanse na punkty, czy z Lechem i Legią, gdzie zdobycz punktowa to na tę chwilę wydaje się abstrakcją?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
No pewnie, jak Frydrych dostanie 4 kartkę z ZL to rozumiem, że w końcu sąsiadce też należą się mikołajki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Rozumiem, że statystycznie ewentualne 4 pkt. (wygrana z Zagłębiem i remis z Lechem) jest lepsze niż "tylko" 3 pkt. w derbach. Dla kibica niekoniecznie ![]()
Ostatnio edytowane przez silver03 : 26.11.2020 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wydaje mi się, że to może się o tyle nie sprawdzić, że po przegranych w kiepskim stylu derbach wqrw może być już tak duży, że może już nie być dla niego żadnego "długoterminowo" Ja na miejscu Skowronka tez poleciłbym się Frydrychowi wykartkować na Warcie ;p |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() A już jak ja osobiście podchodzę - jako kibic - chyba wiadomo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Optymalny ma być na Craxe a z Zagłebiem nawet w optymalnym nie liczę na zwycięstwo a jeden punkt przy ewentualnym wykartkowaniu któregoś z naszych mam gdzieś.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|