|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ponieważ interesuje nas stały i dostrzegalny aktualnie trend abyśmy mogli ocenić perspektywy dalszej pracy z tym trenerem. Przykładanie jakiejkolwiek wagi do tego, że przez dwa miesiące niemal rok temu miał dobre wyniki może tylko zaciemnić ocenę.
Jak planujesz zakup aktywa na giełdzie, to też patrzysz na ostatni w miarę wyraźny trend, a nie na to, że kilka miesięcy temu przez dwa tygodnie była zwyżka. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Poza tym w jaki sposób mamy rozliczać trenera ? To nie są wyniki z ostatnich 3 kolejek gdzie może przydarzyć się słabszy okres ale pół roku. Jeżeli trener , który jest w klubie rok czasu i przed ostatnie 6 miesięcy jego drużyna jest najgorzej punktującą w lidze to co mnie interesuje , że wcześniej zaliczył passę wygranych meczów. Rozumiem , że w takiej sytuacji Stolarczyk został niesłusznie zwolniony bo patrzyliśmy tylko kilka miesięcy wstecz zapominając o dobrych meczach z Amicą, Legią , Lechią itp. ? Czy jak spadniemy z ligi też należy patrzeć przez pryzmat całego okresu pracy trenera czy na ostatnie miesiące jego pracy i finalny "efekt" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Co do Stolarczyka to na pewno są tacy którzy uważają,że niepotrzebnie się z nim rozstano. Ja od początku byłem sceptyczny jeśli chodzi o tego trenera ale trzeba wziąć poprawkę na warunki w jakich przyszło mu pracować.Przejął drużynę rozbitą i początki były takie sobie.Żeby ratować ligę ściągnięto lepszych piłkarzy ale większość z nich była wypożyczona a niektórzy z nich nie dokończyli nawet rozgrywek .Runda wiosenna rozpoczęta w niezłym stylu i do momentu zawieszenia rozgrywek wszystko żarło. Restart rozgrywek słaby,sporo kontuzji w drużynie i sezon który trwa aż do 18 lipca.Po sezonie podstawowa jedenastka praktycznie się rozsypała,zostały tuzy takie jak Klemenz czy Janicki.Krótka przerwa między sezonami i stratujemy praktycznie nową drużyną .Po drodze praktycznie co tydzień wypada kilku piłkarzy przez Covid. Mnie już też Skowronek wqrwia ale jednak nie można powiedzieć że pracuje w normalnych warunkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pozostałych trenerów drużyn, które też ostro przechodziły covid to nie dotyczy. Oni pracują w normalnych warunkach. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|

|
||||||
![]() |