|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Inaczej pisałbym jakby Górnik miał tę optyczną przewagę i nic by z tego nie wynikało, a strzałów i zawałów serca jednak kilka było. Babole były niestety. Zabetonowane nogi przy rogach również.
Nie widzę większej różnicy w postawie obrony, chwała za zero z tyłu jak pisałem, ale dalej to bardzo podobnie. Jak patrzeć tylko na WYNIK to oczywiście zmian jest diametralna, ale wystarczy chłodno spojrzeć na to co się działo z tyłu, może nie tak jak z Szotem, ale jednak. Warto nadmienić, iż 3 wyjazd 3 remisu a u siebie w pape. Mieliśmy kiedyś taką serię? Chyba nie, szczególnie jeśli chodzi nawet o brak oklepu na wyjeżdzie. Jestem tego świadom, pisałem również o tym: 8,9 Frydrych - odznaka "piłkarz meczu" 8,8 Lis 8,6 Savić 8,5 Mehremić 8,2 Kuveljić 8,1 Yeboah 7,6 Abramowicz 7,6 Żukow 7,5 Burliga 7,5 Plewka 7,0 Silva 6,3 Sadlok 6,1 Beqiraj 5,9 Klemenz 5,8 Basha 5,6 Boguski (nie oczekuję, aby ludzie oceniający Boguskiego z asystą na 5,6 oraz Frydrycha na 8,9 LOL zgadzali się ze mną, nawet nie chcę, aby się zgadzali bo to oznaczałoby, że odleciałem jak reszta) Natomiast Savic, który spierd szanse na wygraną otrzymał 8,6
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 30.09.2020 o godz. 14:37.
|
||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|