|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Próbujesz szukać argumentów pod swoją tezę czyli robisz to od dupy strony. Bo na podstawie argumentów powinienes wyciągnąć wnioski a są one następujące:Kondycja fizyczna——> leży i kwiczy -> tak wiem wina dyr sportowego. A nie czekaj... to wina Dyji Zmiany ——>ustalone już w poniedziałek—> tak wiem to wina napewno Boguskiego Zawodnicy grali nie na swoich pozycjach—-> napewno nikt Mu nie powiedział kto na jakiej pozycji gra i jastrząb musiał eksperymentować. Dobrze że wie, że jak się zesra to się trzeba podetrzeć bo by walił gównem. Odstępy między formacjami ——> No tak, na kursach dla wf-istów tego nie uczą Taktyka————> a co to takiego Zawodnicy. ————> wedle trenera(konf. pomeczową) w końcu zrozumieli o co mi chodzi debile SFG ————> nie zawracam sobie głowy pierdołami bo muszę ustalić jakie zmiany zrobię w trakcie meczu. Z tego wychodzi, ze trafił nam się geniusz trenerki i tylko czekać jak Barcelona albo Real podbiera nam tego praw.....a. Mam nadzieje ze nasz jastrząb zjadł Snickersa ogarnie się , przestanie stawiać na zawodników za zasługi albo wygląd czy huj wie co. Zajmie się trenerka hujowa bo hujowa niestety takim jest trenerem i jakoś doczłapiemy do końca sezonu. Choć dla mnie to czas stracony. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|