The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2020, 16:52
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Skowronek jest Dyrektorem Sportowym w Wiśle i zarządza budżetem na wydatki sportowe. Zapomniałem.

Gdyby miał od pierwszej kolejki Mehremicia i Frydrycha do gry to ani Janicki ani Klemenz nie zagraliby. Takie to ciężkie do zauważenia, przerasta?
No to tym bardziej po kiego grzyba trzymać ptaszka skoro przyszedł Frydrych i Mechermic i zasugerowali drużynie aby odstępy między formacjami były mniejsze zawodnicy grali na swoich pozycjach i bardziej pokazywali się do podań czego przykładem jest optycznie lepsza gra. Podsumowując ptaszyna out Janicki out= około 100 tysi w klubie. Frydrychowi dokładamy 30tysi za trenerkę co daje dla klubu 70 tysi do przodu Próbujesz szukać argumentów pod swoją tezę czyli robisz to od dupy strony. Bo na podstawie argumentów powinienes wyciągnąć wnioski a są one następujące:
Kondycja fizyczna——> leży i kwiczy -> tak wiem wina dyr sportowego. A nie czekaj... to wina Dyji
Zmiany ——>ustalone już w poniedziałek—> tak wiem to wina napewno Boguskiego
Zawodnicy grali nie na swoich pozycjach—-> napewno nikt Mu nie powiedział kto na jakiej pozycji gra i jastrząb musiał eksperymentować. Dobrze że wie, że jak się zesra to się trzeba podetrzeć bo by walił gównem.
Odstępy między formacjami ——> No tak, na kursach dla wf-istów tego nie uczą
Taktyka————> a co to takiego? jak dzieci we mgle wariacja 1
Zawodnicy. ————> wedle trenera(konf. pomeczową) w końcu zrozumieli o co mi chodzi debile
SFG ————> nie zawracam sobie głowy pierdołami bo muszę ustalić jakie zmiany zrobię w trakcie meczu.

Z tego wychodzi, ze trafił nam się geniusz trenerki i tylko czekać jak Barcelona albo Real podbiera nam tego praw.....a.

Mam nadzieje ze nasz jastrząb zjadł Snickersa ogarnie się , przestanie stawiać na zawodników za zasługi albo wygląd czy huj wie co. Zajmie się trenerka hujowa bo hujowa niestety takim jest trenerem i jakoś doczłapiemy do końca sezonu. Choć dla mnie to czas stracony.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów