|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Arku,
ale ktos mu pozwala te SFG wykonywac. IMHO ma strzal z dystansu, ale z gry jako tako daje to korzysci. SFG podsumowales slusznie. Pytanie jest inne. Czy jest w druzynie ktos kto lepiej je wykona? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Skłaniałbym się do nazwania Sadloka człapakiem. Ile to razy była dziura na lewej bo wracał sobie truchcikiem. Sadlok jest do odpalenia od przynajmniej dwóch lat - ale , że Wisła finansowo jest w takim miejscu a nie innym wciąż u Na gra. Jak już jednak mamy go widywać w wyjściowym składzie to niech gra na środku obrony - nie nabiega się a i może baboli mniej wywinie niż ww. dwójka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem wiecej, on bedzie jeszcze przyszly rok grac pierwszy sklad.
Bo jak zacznie sie rewolucja w obronie to w pierwszej kolejnosci tu trzeba dwie solidne wieze, ktore beda potrafily grac pilka i prawego obronce bo jednak Sadlok > glupi i glupszy (zajebiste Wiec przyszly rok obrona bedzie wygladac tak, ze na lewej zostanie i Sadlok i Abramowicz (zobaczymy jak dalej bedzie sobie radzic, ale widac, ze potrafi grac poprawnie), nowi srodkowy obroncy + Hoyo + Szot, nowy prawy + Gruszkowski. Wiec na Sadloka jestesmy raczej skazani jeszcze na dlugo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
SFG u Sadloka są na kujowym poziomie i każdy to widzi oprócz trenera(ów) być może reszta załogi jest jeszcze gorsza w tej materii.
Ja za każdym razem gdy gość podchodzi do wolnego to jestem pewien że nic z tego nie będzie i podejrzewam że gdyby to policzyć to w ponad 90% mam rację. Gdy chłopak podchodzi do rożnego to mam podobne odczucia, np dobry moment żeby iść bo browara do lodówki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=tlahw6H2n1E
Uros Cosic. Moze to ten o ktorym Krolewski pisze? Z karta na reku, 27 lat, 4 mecze w LM i LE. Niezle wystepy w AEK Ateny. Dobrze wyprowadza pilke i raczej typ czysciciela niz babolarza. Prawo nozny. Oj przydalby sie taki 187 cm ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...07081666576385
Fajny pomysł. Jednak skoro możemy sobie pozwolić na sprowadzenie obrońcy/ów i nie traktujemy tego sezonu jako kary za grzechy, przez którą trzeba się przeczołgać, to szkoda, że tego nie uczyniono przed sezonem. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przed sezonem tacy zawodnicy są dla nas nieosiągalni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem że skuteczność ma z 10% to chyba i tak zawyżony szacunek, zazwyczaj wrzuca w trybuny albo kuj wie do kogo.
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 16.09.2020 o godz. 14:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
aha rozumiem, że byliśmy pierwszym wyborem Frydrycha
czaro weź nie .......... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to teraz jeszcze nowy bramkarz. Panie Królewski bardzo proszę.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli Frydrych wypali, to usadzi na ławie z miejsca jednego z naszych "orłów" obrony.
Oby... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli ten Pepik przyjdzie to koniecznością jest przedłużenie kontraktu z Hoyo i wypozyczenie. Bo się chłopak zmarnuje, potrzebuje seniorskiego grania
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce mi się już prowadzić debat, ja rozumiem ten argument, ale środek obrony jest od dawna naszą najsłabszą formacją. Skoro można było robić jakieś transfery do klubu przed rozpoczęciem sezonu, to mógł to być środek obrony, a nie jej boki czy skrzydła. Albo poczekać ze skrzydłowymi na środek września. Nie wierzę, że Yeboah, Savic, Abramowicz i Frydrych to 4 zawodnicy, których mamy upatrzonych od miesięcy i tylko czekaliśmy na możliwość ich sprowadzenia.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam zachwycony nie jestem. I biorac pod uwage jego babole z meczu z Interem to zastanawiam sie czy glupi i glupszy nie dostaja trzeciego do gry co by nudno nie bylo i mieli z kim rywalizowac...
Ale... bledy kazdy popelnia. Moze to byl po prostu gorszy dzien, trema, stres... aczkolwiek przychodzi 30 latek na ktorym na pewno nie zarobimy. Ciekawe czy cos za niego placimy. Bo ma jeszcze rok kontraktu w Slavii Praga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tak, przyczepiajmy sie do gosca ktory zrobil fakap w meczu z Interem gdy mamy gosci ktorzy przegrali z trzecioligowcem kilka tygodni temu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Blixa,
podejrzewam, ze to nie bedzie kontrakt jednoroczny, wiec zawodnik, ktory w ciagu najblizszych 2 lat ma stanowic o sile naszej defensywy. Jesli to bedzie roczne wypozyczenie - git. Jesli dwuletnia umowa z wykupem to nie uwazam tego transfery za mega super. Ale boisko wszystko zweryfikuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
https://www.wislaportal.pl/News,2757...ansfer_obroncy Upatrzony 6 lat temu. Styka? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż mogę powiedzieć. Chyba tylko to, żebyśmy nie szastali pieniędzmi bardziej niż za Cupiała
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Frydrych oficjalnie do 2023. Bardzo dobry ruch, to wokół niego będzie budowana defensywa. Teraz kwestia czy Hoyo zostanie wypożyczony gdzieś do 1 ligi czy nawet 2 byleby grał, bo CLJ to nie to samo. Bo w to, że sprzedamy któregoś z dwójki Janicki Klemenz niestety nie wierzę.
Za rok kończą się im kontrakty i nie przedłużalbym żadnego. Do Frydrycha zostawilbym jeśli w tym sezonie wypali Mehremica, wróci z wypożyczenia Serafin Szota, a jako 4 Hoyo. Tak to widzę |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Po tym co prezentował Czech w ostatnim sezonie w Slavii to trudno być optymistą fakt gorszy od Janickiego czy Klemenza nie bedzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A co prezentował, w ilu spotkaniach go widziałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja was zapewniam, że nawet jak będzie miał krzywą noge i biegunkę to zagra lepiej niż nasze asy,które się nie nadają na gre w ekstraklasie, przychodzi z lepszego klubu z lepszej ligi i grał przeciwko lepszym drużynom, A w polskiej ekstraklasie dobrze sie prezentowali nie raz zawodnicy z 3 ligi hiszpańskiej..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
I oto jest pasiasty troll! Jak tam David Jablonsky? Czesi nie byli tak łaskawi jak PZPN. Gdyby Wasza korupcja miała miejsce w cywilizowanym kraju, ten klubik przestałby istnieć...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|