|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@czaro: ja mam już grubo ponad 40 i myślę dokładnie tak samo
![]() Po prostu: mam dość tej głupoty. Żadna z jego debilnych decyzji się nie broni. ŻADNA! KOLEJNY mecz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zmiana Klemenza w przerwie
![]() Ale potem się już przestraszył, bo zaczeli coś grać ... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ale. Jesteśmy w fazie przebudowy drużyny i klubu. Wiele wskazuje na to, że jest to trener tymczasowy z tymczasowymi zawodnikami, trzeba trochę do tych wyników i gry nabrać dystansu. Krytykować, bo po to tu jesteśmy, żeby sobie pogadać, ponarzekać, pochwalić, ale pogodzić się z tym, że tak to będzie wyglądać. Przy okazji, zmienianie trenerów po 3 meczach w sezonie to patologia i trzeba nauczyć się innego myślenia. Po sezonie zmieni się obrona i może dojdzie napastnik, zmieni się pewnie trener, pojawi dyrektor sportowy. Wtedy będziemy obserwować docieranie się zespołu i na zimę 2021/2022 domaganie się jakichś ruchów będzie miało więcej sensu. Teraz oprócz komentowania tego, co jest ciekawsza wydaje mi się rozmowa, jak zestawić obronę, jakiego trenera zatrudnić, kto na dyrektora sportowego. A jeżeli trenerem zostanie Jerzy Brzęczek, choć powtarzam, że jeśli przyjdzie, to raczej jako dyrektor sportowy, to tym bardziej będziemy musieli uzbroić się w dystans i spokój, bo nikt trenera nie będzie wyrzucał nawet po 15 meczach bez zwycięstwa. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|