The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2020, 16:09
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Hehe gościu cytat który wkleiłem to TWOJA wypowiedź do - jak to nazwałeś Pana W. To nie jest wypowiedź Pana W tylko twoja w jego kierunku. Rozumiesz już ? Tak, tak najpierw się do niego pucowałeś, a potem zażarcie obrażałeś .

W czym ty mnie niby upokorzyłeś ? Ja się nie mam czego wstydzić, nie zmieniam swoich poglądów i jak Błaszczykowski nie strzeli karnego a potem drugiego to nie będę go na tym forum obrażał i pisał że jest nieudacznikiem i osłem i żeby się gonił z Wisły. Tak samo będzie z każdym innym naszym zawodnikiem czy trenerem. Wydaje mi się że to ty powinieneś się wstydzić tego że potrafisz na potrzeby udowodnienia swoich racji najpierw pisać że kadra jest słaba a potem że ta sama kadra, tylko bez Błaszczykowskiego Bashy Ondraska i innych których wtedy brakowało z powodu kontuzji jest mocna . Już pomijając obrażanie pracowników Wisły której niby kibicujesz.

Czy jestem chory z nienawiści do jakiegoś kiepa z forum? Wydaje mi się że nie (chociaż może? ) . Na tym forum matołów nie brakuje natomiast ty mi się rzuciłeś najbardziej w oczy :. No dobra ale skoro się tak denerwujesz, to na razie dam Ci spokój. Przypomnę się natomiast jak za kilka tygodni/miesięcy kiedy zapewne Artur Skowronek będzie na wylocie z klubu (czego mu nie życzę), będziesz po nim jechał jak burej suce, jak to masz w zwyczaju.
"Na tym forum matołów nie brakuje" (cytując ciebie) - no miłe masz podejście do kolegów i koleżanek z forum. Ja bym dodał, rozwijając twoją"myśl" jesteś jednym z czołowych "matołów" co nawet nie wiedział czy jest kibicem Wisły czy jakiegoś Arsenalu. Jak już się "określisz" to daj znać, krakusie co nawet gwary krakowskiej nie zna.

Skoro sobie pozwalasz - też sobie pofolguje. Z wieloma z forum dyskutowałem, ale taki ociężały intelektualnie typ jak ty to nie za często się trafia.

Chcesz dalej "odreagowywać" doznane "upokorzenia" i wyskakiwać co jakiś czas z takimi "gównami"? Ne szkoda ci czasu?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów