The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2020, 11:27
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post

Dlaczego piszesz dokładnie te same teksty co ja? Styki ci się przegrzały i już nic nie potrafisz wymyśleć?

Tak wiem, jak Skowronek przegra te 10 meczów z rzędu wtedy odwrócisz wszystko to co teraz piszesz do góry nogami i już będziesz pisał że nie miał słabej kadry tylko że miał bardzo mocną, że za czasów Cupiała to były mecze i się tak nie kompromitowaliśmy, że zespołowi brakuje ambicji, że to wstyd tak grać, że źle przygotowany itp.

Dokładnie tak samo było ze Stolarczykiem. Na początku piałeś z zachwytu i pisałeś że to wspaniały trener, potem jak zaczęło iść trochę gorzej to pisałeś że jest słaba kadra, ale jak zaczęło już iść tragicznie to wtedy pisałeś że kadra jest ok i to wina tylko i wyłącznie tego diabła 07.

Jeszcze raz polecam zajrzeć do tematu ze Stolarczykiem i chyba każdy zrozumie że nie warto się z ogryzkiem wdawać w jakąkolwiek dyskusje. Hipokryta level hard
Chory z nienawiści człowieku!

Ja nie jestem "przyspawany" do nikogo w Wiśle! Dla mnie Skowronek czy Stolarczyk to tylko pracownicy klubu! Do czasu jak są "dobrzy" przydatni - będę ich chwalil (czy jak tam w twojej nowomowie piał z zachwytu). Z momentem jak praca Skowronka przestanie przynosić dobre efekty - będę pierwszym, żeby go pożegnać.

Z twoim podejściem nie mógłbyś być dobrym szefem jakiejkolwiek firmy czy działu. Czasem trzeba się rozstać z ludźmi bo coś przestało działać. Wypaliło się.

I nie chodzi o to że Skowronek czy Stolarczyk są beee w ogóle! Po prostu ich praca w danym klubie z danymi piłkarzami przestała dawać cokolwiek. Ten sam Stolarczyk idąc np. do Zagłębia Lubin albo innego klubu znowu mógłby błyszczeć. Ale w Wiśle już jego czas minął.

Taka jest praca trenera - nieczęsto kończą prace bez wcześniejszej rozwiązanej umowy. I tyczy sie to również gwiaz trenerskich jak Mourinho.

btw
Widzę że masz elementarny problem ze zrozumieniem na czym polega ocena pracownika/trenera. Otóż NIE JEST TO OBIEKTYWNA OCENA człowieka jako całości, jego całych życiowych osiągnięć! Jest to TYLKO ocena pracy jako trenera w ostatnich kilku/kilkunastu meczach.

Ja nie pisze że Stolarczyk/ Skowronek jest głupi jako człowiek, trener itd. Piesze że praca Stolarczyka w danej rudzie to dno bo nie przynosi efektu. Duża różnica, ale dla ciebie wciąż za mała żebyś to ogarnął.

Mylisz lojalność wobec przyjaciół z oceną pracy podwładnych/kolegów. Jak hydraulik się skiepścił i jego ostatnie prace są słabej jakości to się go zwalnia - bez względu jaki fajny to chłop i jak dobrze pracował jeszcze pół roku temu.

btw
zamiast myśleć emocjami - użyj rozumu. Uwierz warto.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.09.2020 o godz. 11:35.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów