|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ja nie jestem "przyspawany" do nikogo w Wiśle! Dla mnie Skowronek czy Stolarczyk to tylko pracownicy klubu! Do czasu jak są "dobrzy" przydatni - będę ich chwalil (czy jak tam w twojej nowomowie piał z zachwytu). Z momentem jak praca Skowronka przestanie przynosić dobre efekty - będę pierwszym, żeby go pożegnać. Z twoim podejściem nie mógłbyś być dobrym szefem jakiejkolwiek firmy czy działu. Czasem trzeba się rozstać z ludźmi bo coś przestało działać. Wypaliło się. I nie chodzi o to że Skowronek czy Stolarczyk są beee w ogóle! Po prostu ich praca w danym klubie z danymi piłkarzami przestała dawać cokolwiek. Ten sam Stolarczyk idąc np. do Zagłębia Lubin albo innego klubu znowu mógłby błyszczeć. Ale w Wiśle już jego czas minął. Taka jest praca trenera - nieczęsto kończą prace bez wcześniejszej rozwiązanej umowy. I tyczy sie to również gwiaz trenerskich jak Mourinho. btw Widzę że masz elementarny problem ze zrozumieniem na czym polega ocena pracownika/trenera. Otóż NIE JEST TO OBIEKTYWNA OCENA człowieka jako całości, jego całych życiowych osiągnięć! Jest to TYLKO ocena pracy jako trenera w ostatnich kilku/kilkunastu meczach. Ja nie pisze że Stolarczyk/ Skowronek jest głupi jako człowiek, trener itd. Piesze że praca Stolarczyka w danej rudzie to dno bo nie przynosi efektu. Duża różnica, ale dla ciebie wciąż za mała żebyś to ogarnął. Mylisz lojalność wobec przyjaciół z oceną pracy podwładnych/kolegów. Jak hydraulik się skiepścił i jego ostatnie prace są słabej jakości to się go zwalnia - bez względu jaki fajny to chłop i jak dobrze pracował jeszcze pół roku temu. btw zamiast myśleć emocjami - użyj rozumu. Uwierz warto.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.09.2020 o godz. 11:35.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|