Wisła V napisał(a):

|
Skoro już na siłę chcesz się dołączyć do dyskusji pisząc jedno i to samo w kilku tematach to jestem ciekaw co Ty zrobiłeś dla klubu, jesteś w socios? byłeś na wszystkich meczach w zeszłym sezonie? kupiłeś pamiątki? a może akcje? czy chociaż bony karnetowe? Forum jest od tego żeby wyrazić swoje zdanie, ja wyraziłem i mam do tego pełne prawo, nie nawoływałem przy tym do niekupowania karnetów czy olania wsparcia dla klubu.. a i od dawania banów raczej też nie jesteś Ty.. I jak to piszesz piłkarzyki przegrały mecz, no tak w sumie to był mecz z potentatem ekstraklasowym kroczącym pewnie w strone pucharów więc można im wybaczyć tą porażkę.. Głaskajmy dalej piłkarzy, od tego im przybędzie ambicji i charakteru.. W sumie czy powalczą o zwycięstwo czy przejdą obok meczu to żadna różnica, siano i tak finalnie będzie się zgadzać a za tydzień kolejny mecz i jak to powiedział nasz trener szansa na rechabilitację..
|
Nie jestem od dawania banów i nie napisałem, że jestem, ale tak jak ty mam prawo wyrazić swoją opinię i moja jest taka, że powinieneś dostać bana.
Nie namawiasz do nie kupowania karnetów? To na .... piszesz że nie kupujesz bo przegrali mecz? Pomyśl następnym razem i zostaw to dla siebie. Jeden, drugi, trzeci, dziesiąty tak napisze a jedenasty inteligent przez takie wpisy też go nie kupi.
Zadajesz kretyńskie pytania co zrobiłem dla Wisły tylko nie wiem w jakim celu? Jak Ci napiszę że wszystkie te rzeczy które wymieniłeś to co? Poprosisz o screeny

?
Nikt nie napisał o głaskaniu piłkarzy. Doskonale pamiętam, że najbardziej dumni z gry kopaczy byliśmy jak nie dostawali wypłat. Szkoda tylko że wtedy zastanawialiśmy się czy jutro Wisła będzie istnieć. Są inne sposoby na mobilizację niż nie kupowanie karnetu. Tak naprawdę jest to pierwsza zawstydzająca porażka drużyny Skowronka. Chyba, że jesteś kolejnym z tych który wymaga od bankruta walki o czołowe lokaty w lidzę a nie utrzymania to można zamykać dyskusję.
Przestańcie kupować karnety to niedługo będziemy walczyć z takimi Ostrowcami co tydzień. Zresztą co Cię to obchodzi, skoro teraz nie kupujesz karnetu bo kopacze przegrali mecz to perspektywa gry w lidzę czy dwie ligi niżej na dobre cię zniechęci.