|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Duże znaczenie przy budowie kadry będzie miało to, czy grać będziemy 37 kolejek, czy tylko 30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Miłosz Jaskuła 2022. Jest tu jakiś specjalista od rynku transferowego młodych bramkarzy i chciałby zabrać głos?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Broziu to już raczej koniec
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Drzazgi u nas też już raczej nie będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to stary - wykładaj kasę, kupuj spółkę i działaj!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Serek święte słowa. gdyby z tych marudów powiedzmy 1000 osób zapisało się do socios z najmniejszą składką 50 PLN to co miesiąc mamy 50 tys a rocznie 600 tys. wtedy możemy w większym stopniu pomóc klubowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a swoją drogą ciekawe czy nasi chociaż sondują sprowadzenie tego Karola Czubaka - 20 lat i bardzo skuteczny, widać spory potencjał, szkoda żeby poszedł do jakiegoś Śląska czy Zagłębia...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
No chyba, że miasto nam dołoży )
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 14.07.2020 o godz. 11:01.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Miasto to nam dołoży ... do czynszu
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Czubaka miałem okazję oglądać regularnie, ponieważ pochodzę z Bytowa. Widziałem go w kilkunastu meczach, to typowa 9tka z możliwością rozwoju.
Przyszedł do Bytovii jako król strzelców IV ligi, a przed kilkoma dniami podpisał nową umowę. Bytovia ma problemy finansowe, więc teoretycznie byłby do wyjęcia, problem w tym że Wisła nie ma funduszy na transfery gotówkowe. W tym sezonie 17 goli i 4 asysty. Z tego co kojarze, to wszystkie z gry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
zbyszek93
Ogarnij się człowieku. Ja rozumiem, że to czy tamto Ci się nie podoba i w ogóle, ale wypowiadać się tak o klubie, któremu podobno kibicujesz, to żenada totalna i wstyd. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
Takie posty jak wasze to żenada. A co do kibicowania Wiśle - ja sądzę odwrotnie i to wy właśnie nie jesteście kibicami Wisły, bo żadnego kibica Wisły nie zadowala walka o utrzymanie. Prawdziwy kibic Wisły chce i oczekuje sukcesów (znacie w ogóle takie słowo?) i nie zgadza się na kolejny dziadowski sezon. Jednak jak widzę wam ani trochę nie przeszkadza obecne miejsce w tabeli. Tylko pogratulować "wysokich" ambicji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jestes krotkowzroczny - calkiem jak 51 proc polskiego spoleczenstwo, do ktorego zapewne sie zaliczasz.
Wisla tkwi w gownie po pas. Niedawno tkwila po czubek glowy. Wisla potrzebuje przede wszystkim redukowac swoj dlug i kazda jego redukcja jest sukcesem. Nie pozycja w tabeli czy wygrane mecze. Oczywiscie te rzeczy ulatwiaja redukcje dlugu, tzn wysokie pozycje, wygrane i pelne trybuny. Ale w obecnej sytuacji sa dodatkiem, milym, do caloksztaltu. A caloksztalt jest taki, ze trzeba stawiac na karty, ktore moga przyniesc hajs i minimalizowac koszty. Im szybciej to zbyniu zrozumiesz to rzadziej zylka bedzie ci pekac. I bedziesz zdrowszy. Na sukcesy przyjdzie czas. Za rok, dwa, moze trzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślałem, że każdy kibic każdego klubu na świecie chce sukcesów sportowych swojego klubu, ale jak widać mocno się pomyliłem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tupnij nóżką!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Serek trafnie podsumował, tupnij nóżką i się obraź na cały świat bo nie jest tak jak Ty byś chciał... Ola Boga! No tragedia... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to jest tak jak ty byś chciał. Jesteśmy słabeuszem i kopiemy się po czole z innymi słabeuszami. Jest dokładnie tak jak sobie wymarzyliście. Tylko żebyśmy nie zajęli w przyszłym sezonie wyższego miejsca niż w obecnym, bo się zapłaczecie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, jest tak jakbym chciał, dlatego wspomagam klub finansowo jak tylko mogę - to wszystko po to, byśmy byli coraz słabsi
![]() Zbyszku drogi - nie mamy właścicieli, którzy dysponują w zasadzie nieograniczoną gotówką, jak kiedyś Cupiał. Klubem zarządzają za to osoby uczciwe, które przejęły klub z masą długów, w dużej części wymagalnych "na już". W jaki sposób chcesz stworzyć silną drużynę, bijącą się o coś więcej, gdy zdecydowaną większość wypracowanych środków musisz przeznaczać na spłatę istniejących zobowiązań i bieżące funkcjonowanie? Wszystkiego naraz zrobić się nie da - a gdyby ktoś jednak próbował, to byłoby to obarczone ogromnym ryzykiem utraty płynności finansowej. Obawiam się, że kolejnego kryzysu już byśmy jako klub nie przetrwali. Więc zamiast marudzić, zacznij pomagać.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 14.07.2020 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wątpie. Jednak w takim razie dlaczego tak bardzo nie zależy Ci na wyniku sportowym? Między dołem tabeli a powiedzmy 5-8 miejscem jest duża różnica jeśli chodzi o pieniądze z praw telewizyjnych. To się nie przyda do szybszej spłaty długów? Przecież dopiero co Królewski i większość kibiców narzekała dlaczego dostajemy kilka razy mniej niż inne kluby, a przecież to wynikło tylko i wyłącznie z powodu takiego gównianego miejsca w tabeli.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|