The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2020, 21:34
Powiem wam że przy tej radości z utrzymania to szkoda Rafała, pamiętam ten sezon sprzed kilku lat kiedy walił bramę za bramą i w jednej sytuacji specjalnie nie dotknął piłki turlającej się wzdłuż linii, żeby tylko dać Brożkowi kolejne trafienie (piłka ostatecznie wturlała się do bramki, a Rafał nie był na spalonym). Wiem wiem, zaraz żarty że jakby dotknął to trafiłby w słupek, hehe.

Ale prawda jest taka że to nie jest pazerny gość, a i drugie dno w tym takie że to niemal mój równolatek, który "rósł" i starzał się ze mną więc jest to jeden z ostatnich piłkarzy z którymi czuję specjalną więź. W tym wieku z takimi gabarytami, znowu zbliżonymi do moich, nie jest łatwo walczyć z wyższymi o 20 cm, cięższymi o 20 kilo, i nierzadko młodszymi o 20 lat przeciwnikami.

Życzę mu jeszcze tej jednej pożegnalnej bramki, ale nie z karnego, tylko z gry, najlepiej przesądzającej o zwycięstwie.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.07.2020, 22:05
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
Powiem wam że przy tej radości z utrzymania to szkoda Rafała, pamiętam ten sezon sprzed kilku lat kiedy walił bramę za bramą i w jednej sytuacji specjalnie nie dotknął piłki turlającej się wzdłuż linii, żeby tylko dać Brożkowi kolejne trafienie (piłka ostatecznie wturlała się do bramki, a Rafał nie był na spalonym). Wiem wiem, zaraz żarty że jakby dotknął to trafiłby w słupek, hehe.
Ale prawda jest taka że to nie jest pazerny gość, a i drugie dno w tym takie że to niemal mój równolatek, który "rósł" i starzał się ze mną więc jest to jeden z ostatnich piłkarzy z którymi czuję specjalną więź. W tym wieku z takimi gabarytami, znowu zbliżonymi do moich, nie jest łatwo walczyć z wyższymi o 20 cm, cięższymi o 20 kilo, i nierzadko młodszymi o 20 lat przeciwnikami.
Życzę mu jeszcze tej jednej pożegnalnej bramki, ale nie z karnego, tylko z gry, najlepiej przesądzającej o zwycięstwie.
Bardzo ładny post. Ja się pod nim podpisuję i dodam też, że Boguskiego w drużynie, a często i składzie, widzieli różni trenerzy w różnych dla Wisły momentach. Chwalili go za pracowitość i inteligencję. Do dziś jest jednym z najwięcej biegających na boisku, szybkością też nie odstaje od reszty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 04.07.2020, 07:10
Jak sie okazalo w pomeczowym wywiadzie, Boguski podczas nieobecnosci Kuby jest wyznaczony do strzelania jako pierwszy, a pierwszego karnego oddal Turgemanowi.
I dla mnie to jest kryminal. Ja juz kiedys tu pisalem: Boguski powinien miec zakaz oddawania strzalow zza 10. metra. Karne wykonuje tragicznie, zreszta ogolnie jego wykonczenie jest z reguly tragiczne, tak jak pokazala ta sytuacja z Malarzem, chyba, ze wystarczy tylko dostawic noge. Gosc nie ma w ogole strzalu i sztab tego nie widzi? 4 karne spudlowane, 3 strzelone. Ostatni naprawde dobry wykonawca przed Kuba to chyba Cleber byl, ale kiedy to bylo?

Co do nowego kontraktu to moze bym go jednak jeszcze zostawil o ile nie pobiera jakichs kokosow, bo w formie troche tej jakosci w rozegraniu daje. Pytanie jak dlugo ja utrzyma.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów