|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@K4millo: zarzuciłeś wprost manipulacje a BYĆ MOŻE to po prostu lenistwo/olewajnictwo/brak profesjonalizmu osób, które obsługują sprzęt w C+.
Ja tam nie widzę manipulacji. Nie mamy technologii GOAL-LINE, nie mamy widoku pionowego z góry. Kamera zawsze trochę przekłamuje i nawet najlepsza klatka zrobiona pod kątem nie daje 100% pewności. Nie raz i nie dwa zostaliśmy ewidentnie wydymani przez sędziów, ale tutaj sytuacja nie jest zero jedynkowa. Jeśli ja dobrze rozumiem interpretację (coraz bardziej niejasnych) przepisów w tym względzie, to jeśli sędzia nie ma 100% pewności, że była bramka to jej nie uznaje.Tutaj nie miał, VAR nie pomógł ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
W sensie że jest prosta, a powinna być pokrzywiona, tak? Dwa dni nad tym główkowałeś? Weź nie zawracaj już gitary. Nie jest, bo następne pokazuje już piłkę w ruchu po kopnięciu. Reklamacje proszę zgłaszać do realizatora transmisji, który używa za słabych kamer. Canal+ użył jeszcze wcześniejszego ujęcia i dlatego wrzuciłem te późniejsze, aby każdy sobie mógł je zobaczyć i ocenić jak wyglądała ta sytuacja z tej perspektywy kamery. ![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
OK, zgłaszam, bo jest. Nieważne z czyjej winy, ale jest.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|