|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Było to czego nie było wczesniej
widac ze sie rozpedzamy,dzwigamy sie psychicznie i fizycznie a to bardzo dobre symptomy jest 5 pkt,w dodatku przy równej liczbie punktów Korona i Arka musza miec + 1 pkt wiecej Widac ile znaczy Turgeman,piłkarz klucz, miał 2 swietne sytuacje i wygladało to juz inaczej. Jest dobrze ,statystyki idą w gore. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No...
zdecydowanie dobrze wyglądaliśmy fizycznie, wydolnościowo i szybkościowo, zdecydowanie dobre czucie piłki, Gdyby z przodu był klasowy napastnik i choć jeden szybki skrzydłowy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Bez porównania do poprzednich męczarni.
Rafałowi B. już dziękujemy. Trochę lepszego zgrania z przodu i będzie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Boguski, Janicki i Tupta tym meczem tylko potwierdzili, że Ekstraklasa to zbyt wysoki poziom jak dla nich... Za tydzień mam nadzieję, zobaczyć Alona na szpicy, na skrzydle KAŻDEGO choćby i nawet Dawida Szota bez jednej nogi zamiast Boguskiego i Niepsuja na prawej obronie bo Klemenz jak wóz z węglem na boku gdzie dostaje czy to od Kuby, czy Vukana piłkę na dobieg to zabójstwo dla chłopa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Szkoda straconych dwóch punktów, Arka słabiutka, spokojnie do ogrania.
Turgeman powinien grać od początku, z wypożyczonego Tupty mamy zagwarantowany jakiś procent za dalszy transfer, ale szkoda gościa na siłę promować kosztem wyników, bo to się nie opłaca. Może w kontrakcie ma zapisane ile minut musi u nas zagrać i dlatego Skowronek go wystawia?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 14.06.2020 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Zagraliśmy poprawnie i nie odstawialiśmy nogi. Ciężko na dzień dzisiejszy było oczekiwać coś więcej. Było poprawnie i ja to oceniam na solidne 3+.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja jestem z tych, co przed tym meczem remis brali w ciemno.
Generalnie dobry występ, mecz był pod kontrolą Wisły, prezentujemy się coraz lepiej fizycznie i piłkarsko. Czego zabrakło? 1. Na prawej obronie powinien zagrać ktoś z ciągiem na bramkę, szybszy od Klemenza, który jest dobrym stoperem ale na boku zbyt mało daje w ofensywie. 2. Potrzebujemy kogoś szybkiego na skrzydło. 3. Napastnik. Tupta niewiele daje. Widać było, że Turgeman to jest prawdziwy napastnik: szuka strzału, fajnie gra tyłem do bramki. Oby był gotowy do gry od pierwszej minuty. Na plus Kuvelijc oraz Hołownia. Mają papiery na granie. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
OkLos zabrał to co dał z Rakowem - tam z gry byliśmy dużo gorsi, dziś dużo lepsi. Sumarycznie te 4 pkt z tych 2 meczach to... W sumie było to na co liczyłem przed wznowieniem gier. Pewnie w marcu/kwietniu z rozpędu byśmy ugrali więcej. Dziwna ta runda w erze postpandemicznej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zaraz się zacznie burza ale czy tylko dla mnie wyglądało to tak że nie chcemy zrobić krzywdy arce?Kuba jakoś dziwnie kiksujący strzały w środek bramki podania za plecy w najprostszej sytuacji...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dlatego Kuba strzelił w słupek na początku. Tak się umawiali. I Klemenz z rogu też specjalnie celował w bramkarza, nie obok niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pytanie - co z wygasającymi kontraktami 30 czerwca ? Tzn wszystkie wypożyczenia typu Turgeman, Hebert, Tupta itp ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]() Po zastanowieniu i uspokojeniu emocji stwierdzam, że jestem zadowolony z wyników tej 30 kolejki. Kolejny punkcik nad Koroną, a to był jednak trudny teren, na którym zazwyczaj dostawaliśmy w cymbał ostatnio, więc nie jest źle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Też zastanawiałem się w trakcie meczu, jak się podpisuje/jak podpisano umowy: do końca sezonu czy do końca czerwca.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Wypożyczenia są do końca czerwca.
W ostatnim wywiadzie Królewski potwierdził, że rozmowy trwają, a dziś na Twiterze SportMałopolska poinformował, że wyjdzie jedna masowa informacja z kim i na ile umowy zostały przedłużone. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zdecydowana większość kontraktów już do końca sezonu przedłużona.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|