|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]() 10 znakUw |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobrze że ten rozdział można zamknąć gruba kreską. I nastąpiło tone najmniej oczekiwanym momencie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
A dla pepe72 gratulacje, że czuł pismo nosem...Jeszcze jeden ciekawy cytat: W koncu koniec tej udreki. Wisła w rekach ludzi, ktorzy ja kochaja i nie pozwola jej przepasc. Nie ważne kto to napisał, bo myślę, że w tamtej chwili wielu kibiców miało takie zdanie. Nie wrzucam tego, żeby śmiać się osób, bo pewnie równie dobrze ja mogłem tak wtedy napisać. Chodzi mi bardziej o to, żeby pokazać jak życie, szczególnie to kibicowskie, bywa przewrotne. I jako naukę na przyszłość dla nas wszystkich. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member