|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jestem wściekły po tym meczu a jednocześnie człowiek jest już przyzwyczajony , że dostajemy w łeb od każdego ale według mnie pisanie Stolar wyp... itp. jest mocno nie fair.
Trzeba pamiętać , że gdyby nie on to Wisła mogłaby przestać istnieć rok temu. Tutaj żaden trener nie pomoże bo piłkarzy mamy w większości beznadziejnych żeby tylko wymienić Janickiego, Niepsuja, Chuce a reszta to w większości piłkarscy emeryci. Nieważne jaki system i jakie rozwiązania wprowadził trener wyglądałoby to równie beznadziejnie, czy taki Zieliński, Bartoszek i inne Rumaki spowodowałby , że wymienieni piłkarze zaczęliby grac lepiej ? Do Stolarczyka mam dwa zarzuty : - jakoś sprowadzonych piłkarzy, - przygotowanie fizyczne. Niestety tutaj równie współwinni są obecni sternicy klubu. Wychodzi ich niedoświadczenie w wprowadzeniu klubu piłkarskiego. Gdyby mieli jakiekolwiek doświadczenie to za transfery odpowiadałby ktoś kto ma w tym obycie. Możecie mnie wyzywać i wyśmiewać ale ja nie jestem za zwalnianiem Stolara. Jestem za tym żeby sternicy Wisły poszli po rozum do głowy i zatrudnili kogoś kompetentnego na dyrektora sportowego oraz rozliczyli Stolara za przygotowanie fizyczne. Jeżeli zatrudnimy dyrektora sportowego oraz poprawi się przygotowanie fizyczne to być może sytuację uda się uratować. Osoby , które wyzywają Stolara oraz ratowników Wisły powinny się pohamować bo pamiętajcie , że za kilka miesięcy możecie się tego wstydzić tak jak dzisiaj wstydzą się Ci co wychwalali Marzenę S. i Damiana D. Dzisiaj piszecie Stolar wypier.. Krolewski wyp.. , kiedy napiszecie Błaszczykowski wyp.. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|