|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Stolarczyk się wypalił, nie przelewa w piłkarzy wiary, a jedynie strach. Pogubił się strasznie i sądzę, że się nie wygrzebie. Do tego nie mamy skrzydeł. Z prawej Niepsuj i Boguski porażka, z lewej Sadlok i Chuca to samo.
Uważam, że Maciek musi wrócić na ŚO, i razem z Klemenzem tworzyć podstawową parę stoperów. Na prawej Burliga bądź Szota, na lewej grabowski bądź Burliga. Na prawym skrzydle do powrotu Kuby powinien grać Wojo, na lewym Mak. W środku, Basha i Silva, tuż za napastnikiem Vukan. W przypadku jesli kontuzja Bashy okaże się poważna, to Vukan i Silva a za napastnikiem Chuca. Na ataku po 45 minut buksa i Zdybowicz lub Drzazga. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
W ataku Krzoska, na Poachera jak znalazł ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kmiecik na atak.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
https://twitter.com/jaworpawel93/sta...65284894445569
Maciek Sadlok w całej okazałości. Przewidywalny jak wyniki Wisły kraków Mityczny strzał lewą nogą - nikt go nie widział ale wszyscy się boją Zwód tylko na zamach Idealne prowadzenie piłki Do repry go. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ilu meczach rezerw widziałeś Szota?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krążą głosy, że Grabowski na lewej fatalny. Widziałem go w Poznaniu, faktycznie słaby.
Uważam, że Sadlok na lewej fatalny, nie umie wrzucić ani podłączyć się do akcji ofensywnej więc jestem za tym żeby dać na LO burlige(grywał tam). a Sadloka dać na ŚO gdzie rok temu wyglądał dobrze. uważam, że do Klemenza do pary na środek będzie optymalnie. Sadlok na środku lepszy od parodysty Janickiego, czy od Wasyla. Na prawej Niepsuja nie uznaje, uważam że jest fatalny, zupełnie gra bez pomyślunku, bez głowy. Szota wiem ze w młodej reprezentacji grywał na prawej więc zostaje on, skoro Bury na LO. Nie wiem jak zagra, ale wiem, że nie gorzej od Niepsuja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sadlok chciał zagrać jak Ronaldinho
https://www.youtube.com/watch?v=iXWF8jgrJP8 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
wg mnie oni wczoraj walczyli, biegali zupełnie bez sensu i pomysłu
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcę to właśnie sprawdzić. Szukam jakiejś alternatywy. Niepsuj jest fatalny. Ewentualnie Bury na prawej a na lewej Grabowski. nie wiem. W każdym razie na pewno Sadlok obok Klemenza na ŚO to najlepsza opcja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Naprawde uważasz ze on jest tak słabym selekcjonerem, oceniaczem potencjału ? Kurcze, no ale ma przeciez Jopika który mu pomaga czy Kmiecika, oni tez sa tacy chujowi i nie widzą tego ze na treningu Szota zjada Niepsuja? Mi sie jednak wydaje żę widzą, i gra lepszy, a nie ze odbił komuś dupeczkę, to nie było by fair. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale ja ci wytłumacze o co chodzi. Niepsuj to AUTORSKI pomysł Stolara więc jak by na niego nie stawiał to przyznał by się do błedu. a jak widzimy choćby po wczorajszej konferencji po meczu- on tego nie potrafi. Janicki czemu jest tak forowany? nawet po tak fatalnym meczu jak w Wawie gdzie parodiował gre w piłke, gość wychodzi znowu. Zamiast przywrócić Sadloka na ŚO do Klemenza, bądź już nawet Wasyla. Ale tu znowu Janickiego ściągał Stolar. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
A ja stawiam teze, że nie gra bo jest słabszy do Sarkiego... Koleś tak mocny na nogach, że po zderzeniu z Issa Ba straciłby przytomność na tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Inna sprawa, że z gówna bata nie ukręci i pewnego poziomu już nie przeskoczy. IMHO Sadlok na srodku lepiej by sobie poradził, na lewej i tak nie daje, ani dośrodkowan ani ofensywnych wejść. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Natomiast to co napisał kolega wyżej o ustawianiu Klemenza to na PO, to na DP, świadczy o tym że Stolarczyk się pogubił, bo przedkłada swoją intuicję nad realne możliwości zawodników. Zapewne w zdecydowanej większości wchodzą na plac zawodnicy najlepsi w danym momencie w drużynie, jednakże jeśli Stolarczyk ocenia ich tak samo, jak ocenia spotkania z naszym udziałem to można mieć wiele wątpliwości... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli na tematy piłkarskie mogą wypowiadać się tylko trenerzy to może warto zaorać to forum?
Poza tym, dziennikarze podsumowali już wypowiedzi Stolarczyka " nie ma trzech zdecydowanie lepszych od nas zespołów w tej lidze" i jakoś do nich pretensji nie masz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Pamiętam jak za Kiko też były słuchy, że wystawia "bo lubi", aż przyszedł mecz pucharowy w Kielcach gdzie wszyscy rezerwowi się skompromitowali. Tutaj byłoby podobnie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie ma trzech, na tę chwilę jest co najmniej 10 zespołów zdecydowanie lepszych od nas w tej lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Pamiętajmy, że Legia jest w mega gazie, regularnie strzela wszystkim po pięć, sześć goli... Takie wyniki się zdarzają, po prostu mamy bardzo słabą kadrę. Pamiętacie czasy Kasperczaka, Smudy itp? Kiedy to my mieliśmy dream team, a pół ligi bankrutowało? Regularnie wygrywaliśmy siedmioma, ośmioma bramkami. Wynik, jak każdy inny. To, że przez 90 minut nie udało nam się wywalczyć rzutu rożnego z Rakowem to też nie jest powód do dramatu. Nie ma co liczyć na więcej, po prostu Raków ma mega pakę, zbudowaną za miliony. Tam 18 tys euro miesięcznie jakie zarabia Wasilewski, to wyciąga gracz rezerw Rakowa w tydzień... To jest maks jaki da się wyciągnąć z tych piłkarzy! Gdyby nie Stolarczyk, z Rakowem byłoby 5-0 i zamiast dobrych czterech strzałów, nie oddalibyśmy żadnego... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jakie to szczęście dla nas że wciąż jest z nami ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W kategorii pojedynczych meczów - tak, takie wyniki się zdarzają. I tak, to nie ten jeden mecz jest problemem. Problemem są pozostałe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie porównywałbym tych 2 meczy akurat. (Jeśli dobrze pamiętam najmniej się schlał Żurawski który wtedy gola strzelił)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.11.2019 o godz. 14:11.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mniejsza o to, to był tylko przykład. Naszym problemem nie jest to 0-7. Porażkę wyjazdową z Legią w naszej sytuacji i tak można było kalkulować, czy byłoby to 0-1, 0-7 czy 0-15, różnica jest co najwyżej w samopoczuciu, ale nie w sytuacji w tabeli. Większym problemem jest wczorajsza przegrana i widoki na mecz z Arką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli Szota nie gra w naszej sytuacji znaczy że jest beznadziejny. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A bo ja wiem? Ja Kumaha zapamiętałem głównie ze straty, która powinna się zakończyć bramką dla Cracovii i późniejszego rozpaczliwego pozbywania się piłki do najbliższego. Stopień kompromitacji podobny jak u Grabowskiego, tyle tylko że w jednym przypadku przeciwnik był skuteczny, w drugim nie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|