|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Chcę to właśnie sprawdzić. Szukam jakiejś alternatywy. Niepsuj jest fatalny. Ewentualnie Bury na prawej a na lewej Grabowski. nie wiem. W każdym razie na pewno Sadlok obok Klemenza na ŚO to najlepsza opcja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Naprawde uważasz ze on jest tak słabym selekcjonerem, oceniaczem potencjału ? Kurcze, no ale ma przeciez Jopika który mu pomaga czy Kmiecika, oni tez sa tacy chujowi i nie widzą tego ze na treningu Szota zjada Niepsuja? Mi sie jednak wydaje żę widzą, i gra lepszy, a nie ze odbił komuś dupeczkę, to nie było by fair. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale ja ci wytłumacze o co chodzi. Niepsuj to AUTORSKI pomysł Stolara więc jak by na niego nie stawiał to przyznał by się do błedu. a jak widzimy choćby po wczorajszej konferencji po meczu- on tego nie potrafi. Janicki czemu jest tak forowany? nawet po tak fatalnym meczu jak w Wawie gdzie parodiował gre w piłke, gość wychodzi znowu. Zamiast przywrócić Sadloka na ŚO do Klemenza, bądź już nawet Wasyla. Ale tu znowu Janickiego ściągał Stolar. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Inna sprawa, że z gówna bata nie ukręci i pewnego poziomu już nie przeskoczy. IMHO Sadlok na srodku lepiej by sobie poradził, na lewej i tak nie daje, ani dośrodkowan ani ofensywnych wejść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Natomiast to co napisał kolega wyżej o ustawianiu Klemenza to na PO, to na DP, świadczy o tym że Stolarczyk się pogubił, bo przedkłada swoją intuicję nad realne możliwości zawodników. Zapewne w zdecydowanej większości wchodzą na plac zawodnicy najlepsi w danym momencie w drużynie, jednakże jeśli Stolarczyk ocenia ich tak samo, jak ocenia spotkania z naszym udziałem to można mieć wiele wątpliwości... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli na tematy piłkarskie mogą wypowiadać się tylko trenerzy to może warto zaorać to forum?
Poza tym, dziennikarze podsumowali już wypowiedzi Stolarczyka " nie ma trzech zdecydowanie lepszych od nas zespołów w tej lidze" i jakoś do nich pretensji nie masz? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie ma trzech, na tę chwilę jest co najmniej 10 zespołów zdecydowanie lepszych od nas w tej lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Do tego wiesz jakie sa realne mozliwosci zawodników a Stolarczyk nie wie, wiec logiczne ze jestes trenerem i bywasz na treningach skoro znasz ich realne możliwości, bo przeciez nie oceniasz przez pryzmat telewizora Wiec jesli czytam ze trener sie pogubił.... A co do dziennikarzy, to dalej dziennikarze. Ty jednak zdaje sie wiesz na czym polega trenera (sadzac po postach) wiec liczylem ze napiszesz która klasę masz, to przecież zaden wstyd ![]() ![]()
![]()
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|