The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2019, 12:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skąd założenie że nie zagra gorzej od Niepsuja? To jest klasyczna bajka kibiców: "na pewno nie zagra gorzej niż...", a potem wychodzi i gra gorzej.
Chcę to właśnie sprawdzić. Szukam jakiejś alternatywy. Niepsuj jest fatalny. Ewentualnie Bury na prawej a na lewej Grabowski. nie wiem. W każdym razie na pewno Sadlok obok Klemenza na ŚO to najlepsza opcja.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.11.2019, 12:11
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Chcę to właśnie sprawdzić. Szukam jakiejś alternatywy. Niepsuj jest fatalny. Ewentualnie Bury na prawej a na lewej Grabowski. nie wiem. W każdym razie na pewno Sadlok obok Klemenza na ŚO to najlepsza opcja.
naprawde uważasz ze trener jest tak ślepy ze nie widzi na treningu ze pilkarz Szota jest leszy niż Niepsuj?
Naprawde uważasz ze on jest tak słabym selekcjonerem, oceniaczem potencjału ? Kurcze, no ale ma przeciez Jopika który mu pomaga czy Kmiecika, oni tez sa tacy chujowi i nie widzą tego ze na treningu Szota zjada Niepsuja?
Mi sie jednak wydaje żę widzą, i gra lepszy, a nie ze odbił komuś dupeczkę, to nie było by fair.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Stary 05.11.2019, 12:20
szprotson napisał(a):Wyświetl post
naprawde uważasz ze trener jest tak ślepy ze nie widzi na treningu ze pilkarz Szota jest leszy niż Niepsuj?
Naprawde uważasz ze on jest tak słabym selekcjonerem, oceniaczem potencjału ? Kurcze, no ale ma przeciez Jopika który mu pomaga czy Kmiecika, oni tez sa tacy chujowi i nie widzą tego ze na treningu Szota zjada Niepsuja?
Mi sie jednak wydaje żę widzą, i gra lepszy, a nie ze odbił komuś dupeczkę, to nie było by fair.
Dokładnie tak uważam, że jest słabym selekcjonerem. Kto najlepszego obecnie naszego ŚO Klemenza wystawia w kilku meczach na nieswojej pozycji Automatycznie osłabiając dwie pozycje: ŚO bo zdejmuje z niej najlepszego naszego ŚO i pozycje na którą przestawiał Klemenza (czy to PO czy to DP), który potrafi grać jedynie na ŚO. Więc mam prawo uważać, że Stolarczyk i jego doradcy są fatalni.
Ale ja ci wytłumacze o co chodzi. Niepsuj to AUTORSKI pomysł Stolara więc jak by na niego nie stawiał to przyznał by się do błedu. a jak widzimy choćby po wczorajszej konferencji po meczu- on tego nie potrafi.
Janicki czemu jest tak forowany? nawet po tak fatalnym meczu jak w Wawie gdzie parodiował gre w piłke, gość wychodzi znowu. Zamiast przywrócić Sadloka na ŚO do Klemenza, bądź już nawet Wasyla. Ale tu znowu Janickiego ściągał Stolar.
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 05.11.2019, 12:44
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak uważam, że jest słabym selekcjonerem. Kto najlepszego obecnie naszego ŚO Klemenza wystawia w kilku meczach na nieswojej pozycji Automatycznie osłabiając dwie pozycje: ŚO bo zdejmuje z niej najlepszego naszego ŚO i pozycje na którą przestawiał Klemenza (czy to PO czy to DP), który potrafi grać jedynie na ŚO. Więc mam prawo uważać, że Stolarczyk i jego doradcy są fatalni.
Ale ja ci wytłumacze o co chodzi. Niepsuj to AUTORSKI pomysł Stolara więc jak by na niego nie stawiał to przyznał by się do błedu. a jak widzimy choćby po wczorajszej konferencji po meczu- on tego nie potrafi.
Janicki czemu jest tak forowany? nawet po tak fatalnym meczu jak w Wawie gdzie parodiował gre w piłke, gość wychodzi znowu. Zamiast przywrócić Sadloka na ŚO do Klemenza, bądź już nawet Wasyla. Ale tu znowu Janickiego ściągał Stolar.
Dlaczego Janicki jest forowany? Bo po takim meczu trzeba go uratować, podbudować mentalnie. Jak dasz komuś drugą szansę to będzie wierny i będzie walczył jak lew, tutaj mu się w miarę to udało, przynajmniej nic nie schrzanił.
Inna sprawa, że z gówna bata nie ukręci i pewnego poziomu już nie przeskoczy. IMHO Sadlok na srodku lepiej by sobie poradził, na lewej i tak nie daje, ani dośrodkowan ani ofensywnych wejść.
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Stary 05.11.2019, 14:19
ramzes190 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Janicki jest forowany? Bo po takim meczu trzeba go uratować, podbudować mentalnie. Jak dasz komuś drugą szansę to będzie wierny i będzie walczył jak lew, tutaj mu się w miarę to udało, przynajmniej nic nie schrzanił.
Inna sprawa, że z gówna bata nie ukręci i pewnego poziomu już nie przeskoczy. IMHO Sadlok na srodku lepiej by sobie poradził, na lewej i tak nie daje, ani dośrodkowan ani ofensywnych wejść.
Drugą szansę? na 14 kolejek grał praktycznie wszystko od deski do deski. A według mnie to już po pierwszej kolejce u siebie ze Śląskiem to on powinien dostać drugą i ostatnią szansę. Zagrał tak niepewnie, kiks za kiksem, jedynie fuks sprawił, że skończyło się tylko 0:1. W kolejnych meczach wcale nie wyglądało to lepiej, Klemenz zamazywał obraz bo grał na prawdę solidnie na ŚO. A już wtedy należało wrócić Maćka na ŚO bo na boku obrony jest zwyczajnie słaby. Gorsze jest jednak to, że to nie obrona jest naszą najsłabszą formacją
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.11.2019, 13:06
Kmiecik raczej już dawno nie wtrąca się w sprawy taktyczne, że o selekcji nie wspominając.

Natomiast to co napisał kolega wyżej o ustawianiu Klemenza to na PO, to na DP, świadczy o tym że Stolarczyk się pogubił, bo przedkłada swoją intuicję nad realne możliwości zawodników.

Zapewne w zdecydowanej większości wchodzą na plac zawodnicy najlepsi w danym momencie w drużynie, jednakże jeśli Stolarczyk ocenia ich tak samo, jak ocenia spotkania z naszym udziałem to można mieć wiele wątpliwości...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2019, 13:09
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kmiecik raczej już dawno nie wtrąca się w sprawy taktyczne, że o selekcji nie wspominając.

Natomiast to co napisał kolega wyżej o ustawianiu Klemenza to na PO, to na DP, świadczy o tym że Stolarczyk się pogubił, bo przedkłada swoją intuicję nad realne możliwości zawodników.

Zapewne w zdecydowanej większości wchodzą na plac zawodnicy najlepsi w danym momencie w drużynie, jednakże jeśli Stolarczyk ocenia ich tak samo, jak ocenia spotkania z naszym udziałem to można mieć wiele wątpliwości...
mozesz w koncu napisać jakie masz papiery trenerskie?

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.11.2019, 13:38
mozesz w koncu napisać jakie masz papiery trenerskie?
Jeśli na tematy piłkarskie mogą wypowiadać się tylko trenerzy to może warto zaorać to forum?

Poza tym, dziennikarze podsumowali już wypowiedzi Stolarczyka " nie ma trzech zdecydowanie lepszych od nas zespołów w tej lidze" i jakoś do nich pretensji nie masz?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 05.11.2019, 13:47
Poza tym, dziennikarze podsumowali już wypowiedzi Stolarczyka " nie ma trzech zdecydowanie lepszych od nas zespołów w tej lidze" i jakoś do nich pretensji nie masz?
Nie słuchałem tego wywiadu, wiec nie wiem czy to dosłowna treść, ale w tej wersji zdanie to jest w pełni prawdziwe.

Nie ma trzech, na tę chwilę jest co najmniej 10 zespołów zdecydowanie lepszych od nas w tej lidze.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2019, 14:53
Jeśli na tematy piłkarskie mogą wypowiadać się tylko trenerzy to może warto zaorać to forum?

a czy ja badz ktokolwiek inny napisał coś podobnego ? Ze na tematy pilkarskie moga sie wypowiadac tylko trenerzy ? No ....a nie, prawda?

Cytat:

na logikę, kto lepiej ocenia prace trenera niz inny trener? Do tego wiesz jakie sa realne mozliwosci zawodników a Stolarczyk nie wie, wiec logiczne ze jestes trenerem i bywasz na treningach skoro znasz ich realne możliwości, bo przeciez nie oceniasz przez pryzmat telewizora
Wiec jesli czytam ze trener sie pogubił....
A co do dziennikarzy, to dalej dziennikarze. Ty jednak zdaje sie wiesz na czym polega trenera (sadzac po postach) wiec liczylem ze napiszesz która klasę masz, to przecież zaden wstyd

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów