|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
@wolfy Nie potrzebnie się spinasz ale fakty są takie ze przez ten czas który Stolarczyk jest trenerem to by małpę w zoo nauczył elegancko wrzucać piłki w pole karne i to jest fakt z którym chyba nie będziesz dyskutował. Odkąd Stolarczyk jest trenerem powinien wymóc aby kopacze pokazywali się do podań a nie grali w chowanego. Prawda? A może grać szybciej tez Im zabrania, czy po prostu tego nie wymaga. A osobny temat to jest plaga kontuzji tak u młodych jak i u starszych zawodników. Ale dobra to może mnie przekonaj i wymień pozytywy Trenera Stolarczyka tylko takie które rzeczywiście są jego zasługa.
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 04.10.2019 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A tematem była Twoja opinia, że trzeba było kupić 1-2 dobrych zawodników, zrobić gigantyczne kominy płacowe i... Nie wiem co, Boguski będzie grał na reszcie pozycji? Do niczego Cię nie zamierzam przekonywać, wytknąłem tylko błędy w Twoim rozumowaniu. Żeby oczekiwać sukcesów to trzeba stworzyć dla nich warunki, a u nas Stolarczyk pełni funkcję "strażaka" od półtora roku, co pół roku drużyna idzie w ....u, wszyscy kluczowi piłkarze odchodzą i musi zaczynać niemal od zera. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Nie takich kopaczy można nauczyć taktyki, wychodzenia na pozycję a nie stania na boisku biernie i czekania aż piłka do nóżki przypadkiem trafi. Nie ma tu żadnej koncepcji na grę a zasłania nie się słabym składem, kontuzjami, zmiana kadry itd... to mydlenie oczu i naiwność. Jak się obudzi y w strefie spadkowej może co niektórzy przejrza na oczy. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|