The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2019, 22:38
Zeszły rok powinien był nauczyć wszystkich (mnie nauczył), że kibice nie tylko nie nadają się do zarządzania klubem, ale i do oceny tego zarządzania.

Czy ten rok ma nas wszystkich nauczyć (ja dziękuję, ja nie chcę tej lekcji), że kibice nie nadają się do zarządzania drużyną, i do oceny tego zarządzania?

Dlaczego nie możemy sobie komentować gry z meczu na mecz, ponarzekać, pochwalić, pozastanawiać się, czego może trener potrzebować, aby gra się poprawiła? Naprawdę macie kompetencje do ułożenia drużyny po swojemu? Rozliczenia i wyboru trenera, sztabu etc.?

Pomijam już stado oburzonych, którzy na tt płoną świętym gniewem, że nie ma inwestorów, że są długi, derby przegrane, skład słaby, napastnika brak, trener zły, nie ma zaangażowania - bo uwaga, uwaga - mają prawo wymagać i na tej podstawie formułują pretensje m.in. do Królewskiego.

raindog napisał(a):Wyświetl post
2. Zatrudnić na drugiego trenera, kogoś, kto ma pojęcie o ustawieniu, bo za Sobola nie było jakoś wybitnie, ale też nie było takiej żenady, jak teraz.
TAK.

Można mu nawet stworzyć jakąś pseudofunkcję, aby ambicjonalnie to pogodzić.
Ostatnio edytowane przez czaro : 01.10.2019 o godz. 22:40.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów