|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że Korona frajerzy bo z nami zremisowali.
Oddaliśmy do Płocka nie tego trenera co trzeba Stolarczyk wariacie nie świruj z tym nowym systemem gry już ani meczu więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Gramy cały czas to samo, 4-2-3-1 tyle że raz lepiej raz gorzej W kółko to samo jak za Kazka Ogólnie zagraliśmy w tym roku 4 dobre mecze, wyjazd z Koroną, Derby, Legia i z beznadziejnym ŁKS A mamy koniec września
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 25.09.2019 o godz. 17:29.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chciałbym przypomnieć koledze że Sobolewski kilka razy już Wisłę prowadził. Wyniki można sprawdzić. Wasze komentarze z tego okresu również. Mam przypomnieć co niektórzy debile tutaj pisali kiedy poszła bezsensowna plotka że to przez Sobolewskiego zwolniono Carillo? I tyle w temacie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|