|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Mnie najbardziej boli, ze Stolar nie wyciąga wniosków. Cały sezon gramy jeden mecz. Jak przeciwnik nie zareaguje na nasz styl to wygrywamy. Jak zareaguje - to zawsze spier....âď¸
Jestem wielkim zwolennikiem Stolara, ale chyba to trener jednej taktyki. Gdzie umiejętna gra z kontry? Gdzie zmiana tempa gry itp... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Griszka30KR - jak na nasze warunki to są dobrzy piłkarze. Mak gra trzeci bardzo dobry mecz z rzędu (rekord w karierze), Klemenz bardzo solidny, Wojtkowski jeden z lepszych juniorów. Wiadomo że jakość piłkarska to u nas Kuba i Paweł, ale każdy z wymienionych gra o wiele lepiej niż w poprzednim sezonie. Można wymagać od nich cudów, ale jaki to ma sens? Są u nas z jakiegoś powodu (bo im się kariery wcześnie s.......iły),
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.09.2019 o godz. 18:36.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z drugiej strony prowadzi drużynę trzecią rundę i dwa razy wymieniono mu skład. Ma wizję gry, to pewne i lepi jak może. Porównując do np. Kiko jest to piłka dużo lepsza i ładniejsza dla oka. Wzięliśmy trenera bez dorobku, który jeszcze musi potwierdzić klasę i wiele się nauczyć. Myślę, że trzeba po prostu czekać. Na koniec roku albo sezonu będziemy mądrzejsi. Nie gramy o podium, może wreszcie czas wyluzować ze zwalnianiem trenerów co miesiąc.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|