wyar napisał(a):

Postaram sie,mialem serkowi zaproponowac,ze jesli napisze,co w moich postach o Socios bylo nie tak,to w ramach dobrej woli przekaze Socios te bony. Odpisal,ale pozniej post skasowal - coz,jego sprawa. Nie bede odpisywal na cos,co gosc skasowal (nic zlego tam nie bylo).
Natomiast po tutejszych atakach udowodnilem - niechcacy - sobie,ze na razie z Socios nie chce miec nic wspolnego.
W takim razie pewnie sprobuje znalezc sposob,aby ktos inny skorzystal,bo ja w Polsce najwczesniej bede we wrzesniu.
Jeszcze jedno - niedawno wsparlem Arka,kibica Wisly jezdzacego na wozku,gdyby ktos zechcial dorzucic pare zlotych,byloby super. Ze swej strony obiecuje,ze takze go wespre jeszcze.
Nie staniecie sie kumplami wyara,gwarantuje ! 
https://zrzutka.pl/sud2kr
Pozdrawiam
|
Troszeczke odnosze wrazenie ze rozmawiasz sam ze soba od jakiegos czasu

jak sobie cos udowodniles to super, natomiast raczej niewiele osob przekonales do swojego zdania.
Mowisz ze nic zlego na Socios nie piszesz i ze nas doceniasz a jednak troche tego ostatnio poszlo, ze zacytuje dwa najnowsze zdania:
"Dzisiaj jednak najwazniejszy jest kolektywizm Socios - najwazniejszy i najbardziej niebezpieczny,takze dla Wisly."
"Slowa w czyny przekuwa wielu kibicow - nie robiac z tego jakiejs wyjatkowosci,zebrani robia wiele wiecej dobrego niz Socios"
Piszesz o atakach na siebie a tak naprawde uczestniczyles w wymianie zdan w ktorej byles tak samo ofiara jak i napastnikiem, ot cala dyskusja weszla w takie tony i nie widze podstaw zebys robil tutaj z siebie ofiare czy meczennika. Byl klasyczny przypadek "ja wiem swoje on wie swoje" wiec ciezko bylo oczekiwac ze ktos sie z Toba zgodzi jesli uwaza to za bzdury - to chyba mimo wszystko fair. Nie bylo w tej dyskusji "dobrej strony" bo wszyscy (ze mna wlacznie) wyrazali subiektywne opinie czesto podkreslone dawka emocjonalna.
Za pomoc Arkowi serdecznie pozdrawiam i bardzo szanuje