The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2019, 10:28
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Daje Ci moje slowo ze ten cytat nie odnosil sie do Ciebie ani juz tym bardziej do wszystkich Wislakow. Wiesz, czasem naprawde nie wszystko co sie pisze jest atakiem wymierzonym w druga osoba, czasem moze byc ironia albo sakrazmem uzytym w celu hiperbolizacji dziwnej sytuacji.

Ja takich oskarzen na tym forum zdecydowanie nie rzucam od lat i szanuje kazda osobe ktora pomaga Wisle, nawet jesli to pomaganie ogranicza sie do kupna biletu na jeden mecz w roku.

Nazwales nas, mniej lub bardziej bezposrednio, glupkami wiec odnioslem sie do tego faktu piszac ze rzeczywiscie nimi jestesmy bo probujemy pomoc klubowi wiedzac ze nic z tego nie bedziemy mieli. Skoro sam piszesz ze pomagasz klubowi w inny sposob to latwo sie domyslic ze nie atakuje w ten sposob Ciebie tylko podkreslam, ze jesli uwazasz Serka i Socios za glupkow to sila rzeczy ja i cala reszta osob sie takze do nich zalicza bo Milosc do Wisly nie jest i nie bedzie nigdy ani inteligentna ani logiczna.
Niestety,nie znam Cie,i nie nazwalem cie glupkiem. wystarczy ?

Gdybys przeczytal moje poprzednie posty,to bys to rozumial - stad przygana o atakowanie mnie w srodku rozmowy.
lap cytaty z podkresleniami :

wyar napisał(a):Wyświetl post
Otoz ja uporzadkuje Ci tok myslenia innych osob.

1) Czesc ludzi (w tym i ja) nie zapisala sie do Socios z prostego powodu - albo chciala poczekac chwilke co z tego wyniknie w przyszlosci,albo tez jest ostrozna w oglaszaniu kolejnego stowarzyszenia zbawca Wisly. Bo wczesniej jedno stowarzyszenie jakos tak dziwnie z ta Wisla wspolprace skonczylo,pamietasz ? Czy masz juz tak krotka pamiec ?

2) JA nie zapisalem sie do Socios jednak PRZEDE WSZYSTKIM DLATEGO,ze widzialem jaka czesc ludzi tam bedzie przynalezec - calkowicie bezrefleksyjna,fanatyczna w pogladach na rozne tematy

I zeby nie bylo - doceniam to,co do tej pory dzialanosci Socios zrobili,w tym i inkryminowane osoby Prezesa i v-ce Prezesa.
To czesc tego postu,pozwalam Ci przeczytac caly i napisac,co sklonilo Cie do takiej a nie innej oceny mojej skromnej osoby.
You'll never know...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów