The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2019, 08:31
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Gdybysny mowili o Serku w sensie uzytkowniku z forum masz rację. Slabo to wygląda jak mowimy o wce prezesie. Nie da sie cofnac czasu wiem ale trzeba sie liczyć ze za funkcja idzie bycie na swieczniku.
Jakiś czas temu poruszyłem kwestię formy wypowiedzi niektórych osób z zarządu Socios i osób mocno zaangażowanych/wspierających Socios. Zostałem momentalnie "pojechany" na forum mniej więcej tak jak teraz gdy ośmieliłem się wyrazić swoją opinię i zrezygnować z płacenia składek Socios.
Taki mamy klimat.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.06.2019, 08:46
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Jakiś czas temu poruszyłem kwestię formy wypowiedzi niektórych osób z zarządu Socios i osób mocno zaangażowanych/wspierających Socios. Zostałem momentalnie "pojechany" na forum mniej więcej tak jak teraz gdy ośmieliłem się wyrazić swoją opinię i zrezygnować z płacenia składek Socios.
Taki mamy klimat.
To sie obraziles ze ktos nie mysli tak jak ty albo uzywa jezyka ktory ci nie pasuje i strzeliles focha na Socioss? Hmmm...
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.06.2019, 09:37
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
To sie obraziles ze ktos nie mysli tak jak ty albo uzywa jezyka ktory ci nie pasuje i strzeliles focha na Socioss? Hmmm...
A co w tym dziwnego ? Ty chcesz byc w jakiejs organizacji z ludzmi,ktorzy mysla inaczej niz Ty ? Zachowuja sie inaczej niz Ty ? Maja inne zasady ? Naprawde ?

Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Taki mamy klimat.
Dlatego trudno z takimi ludzmi byc w jednej organizacji. Ja wtedy pisalem,ze lepiej z madrym zgubic,niz z glupim znalezc,bo ponoc przyslowia sa madroscia narodu...
You'll never know...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.06.2019, 09:45
wyar napisał(a):Wyświetl post
Dlatego trudno z takimi ludzmi byc w jednej organizacji. Ja wtedy pisalem,ze lepiej z madrym zgubic,niz z glupim znalezc,bo ponoc przyslowia sa madroscia narodu...
Załóż Stowarzyszenie Inteligentów Wisły i wspieraj klub. Ja wolę "z głupim" pomóc Wiśle, niż z mądrym tylko gadać, że to źle, a tamto niedobrze.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 09:47
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Załóż Stowarzyszenie Inteligentów Wisły i wspieraj klub. Ja wolę "z głupim" pomóc Wiśle, niż z mądrym tylko gadać, że to źle, a tamto niedobrze.
Znikaj chlopie. Idz z glupim "powspomagaj" Wisle tak,jak to robiles za czasow Marzenki. Tak wspomogles,ze dzisiaj wszyscy musimy ratowac.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 12.06.2019, 09:53
Znikaj chlopie. Idz z glupim "powspomagaj" Wisle tak,jak to robiles za czasow Marzenki. Tak wspomogles,ze dzisiaj wszyscy musimy ratowac.
Jeszcze najlepiej nas wszystkich glupcow wyslij na druga strone blon

Czasem naprawde sie zastanawiam skad sie biora tacy ludzie i skad u nich tyle jadu.

I wiesz co? Wszyscy jestesmy glupkami. Po cholere dawac kase na Socios i sie angazowac jak mozna by bylo w tym czasie saczyc piwko na laweczce i narzekac na tych wszystkich zlodziejaszkow i bandytow ktorzy przeciez ewidentnie udaja ze chca pomoc swojemu klubowi a w rzeczywistosci szykuja przekret na przekrecie.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 09:59
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze najlepiej nas wszystkich glupcow wyslij na druga strone blon

Czasem naprawde sie zastanawiam skad sie biora tacy ludzie i skad u nich tyle jadu.

I wiesz co? Wszyscy jestesmy glupkami. Po cholere dawac kase na Socios i sie angazowac jak mozna by bylo w tym czasie saczyc piwko na laweczce i narzekac na tych wszystkich zlodziejaszkow i bandytow ktorzy przeciez ewidentnie udaja ze chca pomoc swojemu klubowi a w rzeczywistosci szykuja przekret na przekrecie.
Jadu ? tez zastanawiam sie,skad u Ciebie taka zdolnosc do szybkiej oceny ludzi wlaczajac sie w srodek ich rozmowy lub nie znajac kontestu ? Poza tym kto ci powiedzial,ze Socios to jedyna organizacja,albo jedyne srodki ktore uratowaly Wisle ?

W tym tkwi twoja pogarda do innych Wislakow - uwazasz,ze jestes jedyny. Ja tak nie uwazam.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2019, 11:07

Mogę wiedzieć w jaki sposób Ty ratowałeś?
Z czystej ciekawości pytam.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:19
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Mogę wiedzieć w jaki sposób Ty ratowałeś?
Z czystej ciekawości pytam.
a Ty ? tez z czystej ciekawosci
You'll never know...
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.06.2019, 11:13
A co w tym dziwnego ? Ty chcesz byc w jakiejs organizacji z ludzmi,ktorzy mysla inaczej niz Ty ? Zachowuja sie inaczej niz Ty ? Maja inne zasady ? Naprawde ? .
Jestem. W kilku. Bo liczy sie idea. Cel uswieca srodki.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:21
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Jestem. W kilku. Bo liczy sie idea. Cel uswieca srodki.
No widzisz. spoko. Jak dla mnie cel nie uswieca srodkow. Wlasnie dlatego ostroznie musialbym dobierac kompanow. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wyar : 12.06.2019 o godz. 11:28.
You'll never know...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów