|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
2) Musisz czytac ze zrozumieniem. Napisalem wyraznie CZESC,a nie wszyscy. Rozumiesz ? Jesli uwazasz,ze odnosilo sie to do Ciebie - trudno. Ale to TY tak uwazasz,ja nie. 3)My nie mamy wplywu na zarzad Socios,ale mamy swoja opinie. Jesli uwazasz ja za bledna,mozesz pociagnac to dalej - zapros Sarapate,Dukata i Miska do wspolnej pracy w Zarzadzie Socios a po krytyce udawaj,ze my kogos pouczamy. Dodatkowo wraz z kolega V-ce Prezesem nazywaj dziennikarzy np. "....am"i. Kto bogatemu zabroni,co nie ? 4) Kompletnie nie interesuje mnie,co tej organizacji jest potrzebne,ale jest oczywiste,ze najbardziej potrzebne jej sa pieniadze. Ale Ty nalezysz do Socios chyba po to,zeby "nalezec do Socios" a nie ratowac Wisle. A ja o tym pisze - kazde 50 zl jest bardziej potrzebne czy Socios czy Wisle - a nie jej Zarzad,ktory zawsze mozna zmienic,sprofesjonalizowac,slowem znalezc zawsze rozwiazanie tak,aby pozniej przedziwnym moralnie szantazem ("bo ja poswiecam prywatny czas!") nie szafowac na lewo i prawo jako koronym argumentem dla poparcia ludzi,ktorzy tego poparcia sa niegodni. Tylko tyle i az tyle. Niestety,"Kolego",trafiasz kula w plot. Nikt nie pisze,ze czesc obecnego Zarzadu nie moze dzialac w Socios. Pokaz jeden tweet Jadczaka,lub kawalek mojego tekstu,gdzie tak piszemy. Piszemy tylko,ze jesli wchodza do Zarzadu,to standardy wobec takich czlonkow powinnny byc wyzsze. I te standardy nie wynikaja li tylko z ich wczesniejszych powiazan,ale tez z zachowan,umiejetnosci krytycznego myslenia,pewnej dozy refleksji,umiejetnosci reprezentownia organizacji na zewnatrz,itd.itp. W dizisejszym swiecie gdzie social media dominuja,czy tego chcesz czy nie,ma ogromne znaczenie,czy piszesz per"....o" do dziennikarza,czy nie. W dizisjeszym swiecie dla ludzi bedzie zawsze podejrzane,ze byles gdzies blisko jakiejs organizacji,ktora pozniej szkodzila klubowi. Wislocki tez tam byl i tez mu to wyciagnieto,ale kilku ludzi o ile wiem oczyscilo go z wszelkich zarzutow,zrobili to o ile wiem,takze dziennikarze. Socios maja wplyw na Wisle. To wiec czyni nas jak najbardziej odpowiednimi do zabierania glosu w tej sprawie,do posiadania opinii. Dzisiaj sa niemal wzorowi - ale jutra nie znamy. I wlasciwie moglbym sie rozpisac bardziej - ale po co tlumaczyc cos oczywistego.Pod koniec wiec zaczalem sie zastanawiac - czy Ty takze naprawde nie nalezysz do tych bezrefleksyjnych ? Co do Jadczaka - to jest dziennikarz. Moze nawet zalezec mu na Radomiaku Radom,albo Izolatorze Boguchwala - co ma piernik do wiatraka ? Nie odniosles sie w ogole do tego,ze facet mial racje,piszac negatywnie o poprzednim zarzadzie,co do ktorego racji nie mieli np, V-ce Prezesi z zarzadu Socjos. I teraz ma sie gosc zle z tego powodu poczuc ? Ze pisal te rzeczy o SKWK nie sciskajac lewa reka szalika Wisly w tle z idacym na cala petarde hymnem Bialej Gwiazdy ? A goscie,ktorzy wpadli na to ze mial racje,teraz z powrotem moga facetowi wrzucac na tweeterze i zarazac taka narracja takze Ciebie ? Pozdrawiam - "Kolego" - niestety dla Ciebie doceniam Socios,ale nie przeceniam.Dokladnie tak,jak doceniam co zrobil Jadczak. Na razie jak dla mnie w Socios jest czesc gosci ,ktorych bezczelna propaganda i personalne wycieczki w strone Jadczaka powinny byc wstydem do konca zycia. A widzisz,nie sa. I pozwalaja dalej im uwazac,ze sa wieksi od kazdej organizacji,w tym posrednio od Wisly. A widzisz,nie sa. ![]()
You'll never know...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|