|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
widzisz i ty się przywalasz do rzeczy, które w Socios działają inaczej:
1. Każdy PLN jest rozliczany, na wszystko masz sprawozdania - nie podoba cię raport anulujesz płatność 2. I widzisz tutaj to ty "kolego" mnie oceniasz jako: " calkowicie bezrefleksyjna,fanatyczna w pogladach na rozne tematy,nie widzaca problemow tam,gdzie bylo je widac jak na dloni". A ja pomimo tego, że nie mam za dużo czasu byłem na obu walnych, przeglądam dokumenty i analizuje to co dotychczas zarząd zrobił - i widzę tu kawał dobrej roboty nawet jeśli nie widziałem w koncercie jakiegoś wielkiego add value. 3. Zupełnie na odwrót ja tu widzę, że jest bardzo dużo ludzi którzy w Socios nie są a pouczają kto może być a kto nie w zarządzie. 4. I po raz kolejny zarzucasz mi coś z czym się absolutnie nie zgadzam - ja tu podkreślam fakt, że jest sporo ludzi którzy płacą 50pln i uważają, że mają większy wpływ a nie będą poświecać swojego czasu który tej organizacji jest bardziej potrzebny. I tu się mylisz "Kolego" ty możesz oceniać nieznanych ci ludzi z zarządu tak ja mogę oceniać ludzi nie będących w Socios a mówiących kto może w organizacji działać a kto nie. I po raz kolejny pokazujesz, że nie rozumiesz faktu, że przy 1600+ osób płacących wcale nie ma za dużo takich, którzy dla Wisły chcą pracować. Wisłocki był dużo bliżej poprzedniej ekipy niż Piotrek a jakoś jemu tego nie wyciągają. Jadczakowi nie zależy na Wiśle tylko na pozycji mistrza detektywistyki i jego ego. Piszesz, że doceniasz a mi się wydaj, że jednak nie doceniasz skoro jednym tweetem Jadczak niszczy wizerunek wice prezesa. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|