|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szot wg mnie lepeij wyglądał wczoraj w środku niż na obronie
Nie wiem skąd wniosek że to obrońca - na stopera wydaje się że brakuje mu kilku centymetrow Kumah pokazał że ma dynamikę, jest w nim potencjał ale na pewno potrzebuje czasu Co do Słomki - on już rocznikowo ma 21 lat, coś tam wczoraj pokazał ale jak na skrzydlowego wydaje się być zbyt wolny Jeżeli w przyszłym sezonie gramy o 8 pozycje to do rotacji bym go zostawił, szczególnie że przez rok jeszcze będzie mlodziezowcem ale jeżeli chcemy walczyć o coś więcej to nie zdziwiło by że klub z nim nie przedłuży umowy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie przeczę że transfery jakieś będą - bo muszą, ale spodziewam się raczej że będziemy szukać tylko gości z kartą w ręku i w obliczu tego nawet tacy piłkarze jak Słomka mogą się przydać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
A kiedy my ostatnio przeprowadzaliśmy transfery gotówkowe? Savićević, Brlek, pojedyncze przypadki finansowane przez zewnętrznych inwestorów. Jeszcze za BC braliśmy (i to parę sezonów wstecz) prawie wyłącznie graczy z kartą na ręku, nic nowego. Na dyskutowanie o transferach gotówkowych szkoda w ogóle klawiatury, nie ma na co liczyć. Przestańcie się łudzić, że przyjdzie dobry wujek i sypnie dolarami. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|