|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Dodatkowo może się zdarzyć że Cracovia owszem przegra, ale to my przy zwycięstwie nad kretami wskoczymy na 4 miejsce (potrzeba do tego remisu Lecha i porażki bądź remisu Pogoni). Przy naszym awansie szansę na to że my i jude będziemy na miejscach 5-8 oceniam na 45 %, może 50%, ale na pewno nie 90 . Nie umiem cytować dwóch osób w jednym poście (niech mi ktoś podeśle instrukcje na priv ) więc odpisuje teraz kbr:Tak zgadza się, chciałem tylko wskazać co potrzeba do konkretnego miejsca, bo różnica między 4 a 5 jest dosyć spora gdyż daje nam o jeden mecz więcej u siebie. Moja opinia jest taka że my tego meczu nie wygramy. Ale jeśli się nam uda to najbardziej prawdopodobne jest, że zajmiemy miejsce 6 (wyprzedimy Zaglebie, Pogoń i kogoś z dwójki Lech/Jagiellonia). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Najmniejsze szanse mamy na miejsce 4,8 i praktycznie zerowe na 7. Lechia przy swoim minimaliźmie jeszcze zostanie skarcona i wcale mnie nie zdziwi pozycja nr 4 dla parchów na koniec tej części sezonu. Na ten moment obstawiam: 4. cracovia 5. Jagiellonia 6. Wisła 7. Zagłębie 8. Lech --- 9. Pogoń 10. Korona |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|