The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2019, 11:10
Dobrze zauważyłeś, błędy indywidualne nie decydują o tym kto zasłużył, a kto nie. Jeśli rozważamy absurdalne zasługi (bo to wiadomo, że liczy się co w sici) to byliśmy zdecydowanie lepszym zespołem, a bramki były wynikiem NIE super składnej gry zagłebia,a INDYWIDUALNYCH błędów, zagłębie prócz tych BABOLI nie miało NIC.

Natomiast my mieliśmy 3 setki Drzazgi w zasadzie 4 bo nie wiem czy pamietacie ale szła kontra pod koniec 1 połowy i ktoś z zagłebia się przerócił, Kolar wychodizł na czystą pozycję ino Krzysiek zagrał mu lekko na plecy...

Reasumując: jedyną drużyną, która ZASŁUŻYŁA w 100% na wygraną byliśmy MY :] ale taki jest sport.

W ostatnich latach źle nam wychodziły mecze o wszystko np: chyba ze Smudą mecz o wejście z zagłebiem l przegrany 0:1 po główce czy przegrany wyjazd w zabrzu o awans do pucharów...

EDIT:

Aha... chciałbym nadmienić, iż statystyki też przemawiają za nami. 2xwięcej podać, miażdząca przewaga w posiadaniu - to świadczy o aktywności zespołu + dystans przebiegniętych km.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 04.04.2019 o godz. 11:18.

Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 04.04.2019, 11:26
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Aha... chciałbym nadmienić, iż statystyki też przemawiają za nami. 2xwięcej podać, miażdząca przewaga w posiadaniu - to świadczy o aktywności zespołu + dystans przebiegniętych km.
"Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać" ~Andrea Pirlo
Rafał Boguski nie lubi tego!

Prawda jest taka, że pomimo większej ilości km to Drzazga, Peszko i Palcić mieli sporo pustych przebiegów z których nie za wiele wynikało
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 04.04.2019, 11:53
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dobrze zauważyłeś, błędy indywidualne nie decydują o tym kto zasłużył, a kto nie. Jeśli rozważamy absurdalne zasługi (bo to wiadomo, że liczy się co w sici) to byliśmy zdecydowanie lepszym zespołem, a bramki były wynikiem NIE super składnej gry zagłebia,a INDYWIDUALNYCH błędów, zagłębie prócz tych BABOLI nie miało NIC.

Natomiast my mieliśmy 3 setki Drzazgi w zasadzie 4 bo nie wiem czy pamietacie ale szła kontra pod koniec 1 połowy i ktoś z zagłebia się przerócił, Kolar wychodizł na czystą pozycję ino Krzysiek zagrał mu lekko na plecy...

Reasumując: jedyną drużyną, która ZASŁUŻYŁA w 100% na wygraną byliśmy MY :] ale taki jest sport.

W ostatnich latach źle nam wychodziły mecze o wszystko np: chyba ze Smudą mecz o wejście z zagłebiem l przegrany 0:1 po główce czy przegrany wyjazd w zabrzu o awans do pucharów...

EDIT:

Wg mnie pisanie "byliśmy zdecydowanie lepsi" po meczu, w którym straciliśmy 4 gole jest bardzo ryzykowne. Pozostanę przy swoim zdaniu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów