|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie czytałeś postów wyżej ?
tak prywatnie to jestem napalony ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aLBO Piątka
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
31 meczow, 8 bramek. 1 liga.
Kto mial taki bilans w swoim w zasadzie drugim sezonie w seniorach? Dla zwyciezcy uscisk dloni prezesa |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ptaszki ćwierkaja że Kuzba już nie jest naszym skautem a Głowacki na swoją prośbę zmieni funkcje.
Zacznie się zapewne karuzela pt kto nowym dyrektorem sportowym? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Albo pójdziemy bardziej w kierunku angielskim, Stolarczyk jako manager - trener+dyrektor sportowy.
Swoją drogą, Głowacki według twittera ma zostać, ale na innym stanowisku - akademia? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma już swoją
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak tam kończące się kontrakty naszych piłkarzy? Ktoś już podpisał nowy czy rozmowy będą trwały do lipca
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Przecież po to nie ma flag drażniących nowego inwestora, by ten wszedł z kopyta i zakontraktował kozaków, a nie przedłużał z obecnymi grajkami, tak?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Transfery to ostatnie co POWINIEN zrobić nowy inwestor.
Do zasypania jest dziura 35 milionowa. Może mi ktos wytłumaczyć dlaczego, większość oczekuje że "nowy inwestor" będzie się zachowywał tak frywolnie jak Cupial i lądował na taczki piłkarzy z całej Polski? Oczywiście co charakteryzuje takich biznesmenów? Że szybko się znudzą jak przyjdą niepowodzenia. A zawsze przychodzą. To nawet powiedział sam Królewski, że zagrożeniem dla Wisly byłby taki podmiot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Tak swoją drogą mało została jedna rzecz wspomniana na temat okienka zimowego.
Transfer Balickiego do Wisły to majstersztyk (aż ciekawy jestem za ile poszedł), naprawdę w Chorzowie byli nim zachwyceni i był on na celowniku znacznie możniejszych klubów z Polski, a także zagraniczne ekipy się nim interesowały. Świetny ruch pod przyszłość, jestem zaskoczony iż udało się go sprowadzić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A wiesz czemu przegrywa rywalizację z juniorami? Dziwne że nawet go nie ma na ławce.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
I cóż z tego.... skoro treneiro gra plewką i słomką w najważniejszym meczu decydującym o top8, wprowadza ich przy stanie 3-4....masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@iamironman: masz jakiegoś swojego kandydata na nowego trenera Wisły? W każdym temacie masz żale do naszego obecnego ...
Ktoś kojarzy tego Balickiego z jakichś treningów/sparingów? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Strzelił 4 bramki rezerwom/juniorom Hutnika 4 tygodnie temu. Na tle juniorów wydawał się wtedy mocno wybijać.
W sparingu z Odrą wyszedł ładnie sam na sam po czym trafił w słupek. Dużo osób na niego liczy (w tym ja), ale dziwne że na ławkę się nie łapie. Tym bardziej że konkurencji na pozycji napastnika... nie ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a propo transferów które przeszły bez echa, ktoś coś więcej wie o tym nowym bramkarzu o dziwnie brzmiącym nazwisku ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A jakich informacji oczekujesz? Imię żony, pochodzenie?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 04.04.2019 o godz. 11:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o każdym z dotychczasowych nowych nabytków była tutaj chociaż wzmianka o tym się dowiedzieliśmy oglądając plansze ze składem przed meczem z Legią ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakich żon , o czym Ty człowieku piszesz teraz ?!?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie mam kandydata, nawet jestem fanem Stolara. (Pamiętacie jak strzelał bramki w Wiśle d....pą?). Ale zmiany zrobił fatalne z Sosnowcem. Wprowadza zawodników którzy nie rokują
plewka, słomka ..... i ten Lis. Mam prośbę, niech ktoś policzy ile razy ten gość wyciąga piłkę z siatki na mecz? bo on poniżej 2óch to nie schodzi!!!!! totalne beztalencie, koń trojański po poprzednim zarządzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Czyli kogo miał wpuścić? Konkret? Czy grać bez zmian? Jeżeli konkretnie podasz jakieś nazwisko to wymień chociaż jedną zaletę tego juniora, którego miał Stolar wpuścić. Skoro twierdzisz, że byliby lepsi od Plewki i Słomki to mam rozumieć, że jesteś znawcą naszych grup młodzieżowych. Odnośnie Lisa to chciał go zmienić to mu się Buchalik wysypał. Jego wina?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 04.04.2019 o godz. 13:07.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
że głupio odpowiadasz to fakt , i każdy to widzi , natomiast nie wiem co głupiego w zapytaniu dlaczego na forum umknął ten transfer: https://wislakrakow.com/tobiasz-wein...mkarzem-wisly/ ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nikomu nie umknął, tylko raczej nikt nie widzi powodów by rozwodzić się na temat gościa który przyszedł awaryjnie na 3 miesiące i nawet minuty u nas nie zagra. Gdyby było inaczej już byś miał tutaj wypracowania opisujące jego charakterystykę, życiorys i kompilację z yt. Zresztą gość już się posypał albo przegrał rywalizację z Brodą, skoro po ławce z Legią w Sosnowcu go nie było. Tak czy siak kariery mu nie wróżę, jeśli nie chciał go nikt w I lidze i ekstraklasie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Konkretnie to Balicki, Grabowski, Hoyo, Weintzettel Co do Słomki.... to przekonałeś mnie, może warto mu było dać jeszcze szansę. A tak na marginesie, to w tym meczu najbardziej brakowało w końcówce doświadczenia, przytrzymania piłki, uspokojenia gry. Wyglądało to na panikę Powód: Przemyślenie sprawy
Ostatnio edytowane przez iamironman : 04.04.2019 o godz. 13:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|